Netflix: Alt vores indhold bliver globalt

Streaming-tjenesten Netflix vil slå ned på vpn-trafik - og det sker for at gøre alt indhold på Netflix tilgængeligt over hele verden

00:46
Netflix er blevet kæmpet stort de seneste år. Streamingtjenestens mest populære serie er 'Orange is the new black'. Der er premiere den 17. juni. (Foto: Netflix)

Nu er der en rigtig god nyhed for serie- og filmafhængige danskere, der elsker at hænge ud i sofaen og se på Netflix´ mange film og tv-serie. Netflix vil nemlig gøre alt deres indhold tilgængeligt over hele verden.

Det betyder, at danske Netflix-kunder nu får adgang til mange flere film og tv-serier. I Danmark har kunderne adgang til ca. 1700 film og tv-serier på Netflix, mens kunderne i USA har adgang til omkring 14.000, og heraf hele 12000 flere film.

Elektronik - 18. jan. 2016 - kl. 21:18 Populær serie vender tilbage - se alle Netflix’ premiere-datoer for 2016

Afsløringen kom ifølge DR på konferencen DLD i München i mandags, hvor stifteren og direktøren for Netflix, Reed Hastings sagde følgende:

- Vi er i gang med at lave globale licenser for alt vores indhold, afslørede Reed Hastings og tilføjede:

- - Vi har stor forståelse for folk, der bruger vpn, fordi de vil gerne betale for at få adgang til kvalitetsindhold, men for at få vores globale licenser på plads, må vi i første omgang blokere for vpn-trafik, lyder forklaringen fra Reed Hastings.

Men for at kunne gøre det, må Netflix blive bedre til at blokere vpn-trafik, hvor brugere med software omgår geo-blokeringen af film, så det ser ud som om, de bor i et andet land. På den måde kan man få adgang til indhold, som ikke er tilgængeligt i ens hjemland.

Læs mere på DR

 

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen