Will Smith ustyrlig på den røde løber

Filmfestivalen i Cannes blev skudt i gang med masser af stjerner og et kæmpe sikkerhedsopbud mod et eventuelt terror-angreb

Will Smith i højt humør. Her laver han sjov med fotograferne på den røde løber. (foto: AP)
Will Smith i højt humør. Her laver han sjov med fotograferne på den røde løber. (foto: AP)

CANNES(Ekstra Bladet): Der er vist ingen, der er i tvivl om, at verdensstjernen Will Smith er en humørfyldt spradebasse. Det har man både set på film og og i hans privatliv. Will Smith er dog ikke her i Cannes i forbindelse med en film, men som medlem af den fornemme jury, der skal bestemme, hvem der skal vinde guldpalme-priserne i næste weekend.

Den amerikanske Hollywood-stjerne kunne dog ikke dy sig for at sprede lidt humør på den røde løber, da han ankom sammen med den øvrige jury, heriblandt den spanske mesterinstruktør Pedro Almodovar og den amerikanske skuespillerinde Jessica Chastain.

Will Smith skabte nemlig ifølge filmbladet Variety allerede i starten lidt røre i geledderne, da han pludselig løb langs med den store folkemængde, der havde placeret sig ved den røde løber. Og her uddelte han high fives' og skrev autografer. Da Smith senere sammen med juryen skulle posere på et billede forsøgte han at få den spanske filminstruktør til at danse samt opføre sig lidt lystigt - dog uden held. Men Smith bevarede hele tiden et stort smil på læberne.

(artiklen fortsætter under billedet)

Tidligere på dagen skreg Will Smith af grin, da han poserede for pressen med Jessica Chastain og Pedro Almodovar.(Foto: AP)
Tidligere på dagen skreg Will Smith af grin, da han poserede for pressen med Jessica Chastain og Pedro Almodovar.(Foto: AP)
 

Øget sikkerhed mod terror
Men på trods af den store munterhed lå der også en alvorlig skygge over den røde løber i Cannes på grund af det enorme sikkerhedsopbud. Det vrimlede nemlig med både civilklædte og uniformerede betjente og sikkerhedsstyrker. Og de fornemme gæster skulle vise billetter adskillige gange på vej mod den røde løber samt gå igennem en metaldetektor.

På den berømte gade Croisetten, der løber lige forbi festivalpalæet holdt et hav af politibiler med bevæbnede betjente klar til at gå i aktion. Ekstra Bladet så selv kun ca. 200 meter fra festival palæet en betjent, der sikrede sin maskinpistol og sigtede op i luften med den. De store sikkerhedsforanstaltninger skyldes, at Frankrig flere gange har været udsat for alvorlige terror-angreb heriblandt angrebet i Paris i november 2015, der kostede 130 mennesker livet. Og i den nærliggende by Nice mistede 85 mennesker livet i juli måned 2016, da en terrorrist  i en stor lastvogn pløjede igennem en stor menneskemængde.

Claes Bang i hovedrolle
Danmark er ikke repræsenteret med nogle film i den officielle hovedkonkurrence i år. Men til gengæld har den danske 50-årige skuespiller Claes Bang fået sit livs hovedrolle i den svenske filminstruktør Ruben Östlunds film 'The Square', og Christopher Læssø kendt som tv-vært i 'Danmark har talent' har i øvrigt en større birolle i filmen.

Danmark er også repræsenteret af filminstruktøren Mahdi Fleifel, der har sin dansk-engelske korte fiktionsfilm 'A Drowning Man' med i hovedprogrammet i kortfilmkonkurrencen.

Will Smith poserer her sammen med skuespilleren Jessica Chastain og filminstruktøren Pedro Almodovar. (Foto: AP)
Will Smith poserer her sammen med skuespilleren Jessica Chastain og filminstruktøren Pedro Almodovar. (Foto: AP)

Will Smith havde et stort smil på læben hele tiden. (Foto: AP)
Will Smith havde et stort smil på læben hele tiden. (Foto: AP)
 

1 af 4 Will Smith poserer her sammen med skuespilleren Jessica Chastain og filminstruktøren Pedro Almodovar. (Foto: AP)
2 af 4 Will Smith havde et stort smil på læben hele tiden. (Foto: AP)
3 af 4 Tidligere på dagen skreg Will Smith af grin, da han poserede for pressen med Jessica Chastain og Pedro Almodovar.(Foto: AP)
4 af 4 Will Smith i højt humør. Her laver han sjov med fotograferne på den røde løber. (foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen