Film

TV: Få det første smugkig fra 'Kvinden i buret' her

Filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens bestseller 'Kvinden i buret' er godt i gang. Få det allerførste smugkig fra filmen her, og hør, hvor sjovt Nikolaj Lie Kaas egentlig synes, det er at gå på arbejde. SE TV-KLIP.

  • Så sjovt er det at være med i filmen 'Kvinde i buret', forklarer Nikolaj Lie Kaas.
Så sjovt er det at være med i filmen 'Kvinde i buret', forklarer Nikolaj Lie Kaas.
1/3
Næste »

SE DE FØRSTE OPTAGELSER FRA SETTET OG INTERVIEW MED NIKOLAJ LIE KAAS I KLIPPET HEROVER
----------------------------------------------------------------------------------------

Der er solgt flere end 1.250.000 eksemplarer af Jussi Adler-Olsens bøger om Afdeling Q. Optagelserne til den første i række, 'Kvinden i buret', er allerede godt i gang på Zentropa.

I klippet herover kan du se endnu ikke offentliggjorte optagelser fra filmen.

Se også:

Se også: Søren Pilmark drabschef i ny thriller

Det er så sjovt
Det er skuespiller Nikolaj Lie Kaas, der har fået rollen som den noget uortodokse vicekriminalkommissær Carl Mørck, som står i spidsen for afdelingen. Da Ekstra Bladet møder ham på settet, er det tydeligt, at han elsker at spille rollen. Men han er bange for, at folk bliver skuffet, når de ser filmen.

- Det kan godt være, de bliver skuffet. Det skal jeg ikke kunne sige. Men man skal tage et valg omkring, hvordan man laver en bog og et valg om, hvorfor man laver en film. Der skal være en grund til det, og det synes jeg også, vi har gjort. Det er vigtigt, for ellers ville det ikke fungere, siger Nikolaj Lie Kaas.

Let at sige ja til rollen
Sonja Richter spiller folketingspolitikeren Merete Lynggaard, som på mærkværdig vis forsvinder og i årevis lever isoleret fra omverdenen. Det bliver Carl Mørck og resten af Afdeling Q's opgave at finde hende.

Læs også:

Se også: Ny kæmpe ære til Jussi Adler-Olsen

Heller ikke hun var i tvivl om, at hun skulle sige ja til rollen.

- Det var meget rigtigt, at jeg skulle spille den rolle. Jeg synes, den var spændende og anderledes for mig. Og jeg tænkte, at jeg godt kan finde ud af i min fantasi at forestille mig, hvordan det er at være hende, siger Sonja Richter.

Se hele interviewet med Sonja Richter her:

ZENTROPA FILMBYEN: filmoptagelse - kvinden i buret Film - 26. nov. 2012 TV: Sonja Richter sulter sig til rollen

Du kan i klippet også høre, hvad instruktør Mikkel Nørgaard vil gøre for ikke at skuffe folk, når filmen kommer på det store lærred.

'Kvinden i buret' får premiere i efteråret 2013, og Zentropa har allerede planlagt at filmatisere de næste tre bøger i rækken.

Følg Ekstra Bladet TV på facebook.

Det handler filmen om:
I Kvinden i buret møder vi for første gang den uortodokse og desillusionerede vicekriminalkommisær Carl Mørck. Han er én af Københavns Politis skarpeste hjerner, men han er samarbejdsvanskelig og er blevet stuvet af vejen i kælderen under Politigården. Her sættes han i spidsen for Afdeling Q, politiets nyoprettede afdeling for ”sager under særlig bevågenhed”. I virkeligheden skal ham og hans nye makker Assad få tiden til at gå med at katalogisere en række uopklarede gamle sager, men hurtigt kommer de på sporet af en sag, der trækker spor langt ind i toppen af dansk politik. Den fremadstormende unge danske folketingspolitiker Merete Lynggaard forsvandt sporløst fem år tidligere. Dengang blev det afskrevet som selvmord, men efterhånden som Carl Mørck og Assad får gravet sig ned i sagen, begynder den frygtelige sandhed at gå op for dem: De er kommet på sporet af en hensynsløs morder, som drevet af had, har lagt en grusom plan og det er kun et spørgsmål om tid før det er for sent…

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte