Film

Salma Hayek tudede før sexscene

En sexscene med Antonio Banderas var så frygtindgydende for Salma Hayek, at hun brød i gråd

  • Salma Hayek har flere gange efterfølgende smidt klunset på det store lærred. Her i 'Ask The Dust' fra 2006. (Foto: Bulls/lmkmedia).
Salma Hayek har flere gange efterfølgende smidt klunset på det store lærred. Her i 'Ask The Dust' fra 2006. (Foto: Bulls/lmkmedia).

Chancen for at bryde igennem i USA var mere, end hvad Salma Hayek kunne stå for, og da hun tilbage i begyndelsen af 90'erne sagde ja til en rolle i filmen 'Desperado', var det udelukkende med det formål at blive kendt i USA.

Men filmen indeholdt noget, som den mexicanske skønhed ikke havde prøvet før: en sexscene.

I rollen skulle hun en tur på lagnerne med Antonio Banderas, og det var så skræmmende og overvældende for hende, at hun reagerede fysisk.

- Jeg havde store problemer med scenen. Jeg græd faktisk, fortæller Salma Hayek til avisen The Sun.

Læs også:

Se også: Salma Hayek: Jeg er kort og småfed

- Jeg havde overhovedet ikke lyst til at være nøgen foran kameraet, og det eneste, jeg tænkte, var bare, 'hvad vil min mor og far sige til det her?', fortæller skuespillerinden.

Filmen fik dog stor succes, ikke mindst på grund af Salma Hayeks skuespil.

Læs også:

Se også: Jeg er nødt til at røre de bryster

Men det forstod hun ikke dengang. Hendes engelske var nemlig meget sparsomt, og derfor misforstod hun, da kritikere skrev, at hun var en 'bombshell'. Ordet kan nemlig betyde flere ting, men det, kritikerne, refererede til, var, at hun var et sexsymbol.

Noget, hun ikke var vant til at blive kaldt.

- Jeg var meget forvirret, for jeg troede, at de mente, at filmen havde floppet, og at det var min skyld, fortæller Salma Hayek.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte