Film

Craig scorer kassen på 007

Daniel Craig indkasserer 288 millioner kroner på at spille James Bond i de to kommende 007-film. Se også hvad hans forgængere i rollen har fået i løn

  • Daniel Craig behøver ikke bekymre sig om finanskrisen. (Foto: AP/Gero Breloer).
Daniel Craig behøver ikke bekymre sig om finanskrisen. (Foto: AP/Gero Breloer).

Han har pustet liv i James Bond-universet, og Daniel Craig får da også en fyrstelig betaling for sine prøvelser i rollen som agent 007.

Ifølge Bang Showbiz kan Craig indløse en samlet løncheck på ikke mindre end 31 millioner pund - godt 288 millioner kroner - for at spille James Bond i de to næste film.

Dermed overgår den 44-årige filmstjerne i den grad sine forgængere i rollen.

Læs også:

Se også: Craig vil væk: Er dødtræt af Bond-rollen

Sean Connery, der var den første James Bond, modtog et honorar på 92.000 kroner for at spille 007 i 'Dr. No'. Senere steg hans løn og i gennemsnit tjente Connery to millioner kroner på hver af sine seks Bond-film. Omregnet til vore dages penge ville det svare til en løn på 28 millioner kroner for hver film.

George Lazenby tjente 3,1 millioner kroner på sin enlige James Bond-optræden, mens Roger Moore i snit tjente 13 millioner kroner for hver af sine syv 007-film.

Læs også:

Se også: Skyfall: Største åbningsweekend nogensinde

Timothy Dalton tjente nøjagtig det samme - 13 millioner kroner - for sine to James Bond-film, mens Pierce Brosnan indkasserede 56 millioner kroner i snit for hver optræden som den hemmelige agent.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte