Persondata politik

Muse inspirerede Twilight-forfatter

Forfatterinden bag Twillight-sagaen er stor fan af bandet Muse og kommer altid til koncerter, siger bandet

  • 'Twilight'-filmen, 'Breaking Dawn 2' havde dansk premiere i går.
« Forrige
'Twilight'-filmen, 'Breaking Dawn 2' havde dansk premiere i går.
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

Forfatterinden til vampyr-sagaen 'Twillight', Stephenie Meyer, har fans overalt i verden. Men selv er hun besat af det engelske rockband Muse, og der er ikke mange af deres koncerter i nærheden af hende, som hun går glip af.

Læs også:

Se også: Pivfræk vampyr uden bh og trusse

- Stephenie Meyer er en virkelig stor fan af bandet, og vi har mødt hende mange gange. Hun er der altid, når vi er i Seattle elle Arizona, fortæller Muse-trommeslager Dominic Howard til Ritzau.

Faktisk er forfatterinden så stor fan af Muse, at hun i sine bøger takker bandet for at være 'en saga af inspiration'.

Vampyrsange
Muse har da også komponeret hele tre sange til soundtrackene til de voldsomt populære 'Twillight'-film, der er blevet produceret med inspiration i Meyers bøger.

- Nummeret 'Supermassive Black Hole' blev enormt populær blandt teenagere efter den første 'Twillight'-film. Men det er ikke noget, der har givet udslag til vores koncerter. Vores publikum er ligeså forskelligt som sangene på vores albummer, fortæller Dominic.

Læs også:

Film-anmeldelser 14. nov 2012 Se også: Breaking Dawn 2 er vulgær pladderromantik

- Nogle bands har det unge publikum, som deres eneste publikum. Lyden fra deres publikum er meget præget af teenagepigernes høje stemmer og skrig. Der er vores publikums lyd lidt et miks af det hele, griner Dominic.

Stor lyd
Til spørgsmålet om, hvorvidt bandets musik vil optræde i flere film, svarer Dominic; 'det kan man aldrig vide', og fortæller, at forsangeren Matt Bellamy altid har været rigtig god til at skrive sange, der er inspireret af en 'stor lyd'.

- Når musikken rør mig og Chris (bandmedlem i Muse, red.), så forsøger vi at få det til at passe til vores band, og det lykkes ofte. Men det er rigtigt, at lyden er meget filmisk og egner sig til den genre, konstaterer Dominic.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik