Film

Nøgen Anne Louise Hassing i ny storfilm

Den danske skuespiller optræder uden en trævl i ny provokerende film

  • Anne Louise Hassing er i sin første store engelsktalende rolle. (PR-Foto)
Anne Louise Hassing er i sin første store engelsktalende rolle. (PR-Foto)
1/3
Næste »

Anne Louise Hassing har hovedrollen i en ny og provokerende Peter Greenaway-film, 'Goltzius & the Pelican Company', som får verdenspremiere til Rom Festival den 12. november.

Læs også:

Se også: Krøniken-Ida i erotisk stor-film

Anne Louise Hassing spiller den kvindelige hovedrolle Susannah - en meget seksuelt erfaren kvinde, der bruger sin politiske tække såvel som sin tiltrækningskraft til at få mest ud af de muligheder, der byder sig.

- Det er meget fantastisk at få lov til at arbejde med så stor en kunstner som Peter Greenaway. Det har været nogle intense, lærerige, og utroligt spændende uger, og jeg føler, at det her er et af højdepunkterne i min karriere, siger Anne Louise Hassing, der også er med til premieren i Rom.

Erotiske scener
Handlingen foregår i 1600-tallet, hvor den hollandske trykker og gravør Hendrik Goltzius prøver at samle midler til en ny trykpresse. Han indgår en handel med den frisindede guvernør The Margave of Alcase, hvor Goltzius får penge til at trykke nogle smukke eksemplarer af Det Gamle Testamente, mod at han og hans følge opfører nogle stærkt erotiske scener om Adam og Eva, Lot og hans døtre, David og Batseba, Potifars hustru, Samson og Delilah og Salome og Johannes Døberen.

Hovedrollen som Goltzius spilles af den hollandske skuespiller og førende poet Ramsey Nasr, og Murray F. Abraham har rollen som The Margrave.

‘Goltzius & the Pelican Company’ er den anden i rækken af tre film, som Peter Greenaway laver om Hollandske kunstnere. Den første ’Nightwatch’ (2007) handler om Rembrandt.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Bisgaard Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen