Film

Shia LaBeouf i Lars von Trier-film

Den 26-årige amerikaner rygtes med i 'Nymfomanen'

  • Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
« Forrige
Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
1/2
Næste »
 

Skuespilleren Shia LaBeouf er den seneste verdensstjerne, der er i tale til den danske instruktørs kommende film 'Nymfomanen'. Det skriver flere udenlandske medier i dag.

Lars Von Triers film har allerede stjerner som Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard og Willem Dafoe med. Og nu rygtes Shia LaBeouf med i 'Nymfomanen', der over to film tager udgangspunkt i en kvindes seksuelle og erotiske liv fra barndommen til hun bliver 50 år.

Læs også:

Se også: Gainsbourg nægtede at onanere pornostjerne

- Jeg håber, at den første film er klar til Cannes i 2013. Vi vil optage og klippe begge film samtidigt, og begge film skal også færdiggøres med det samme, har Peter Aalbæk tidligere fortalt til Screen Daily.

Håber på tilgivelse fra Cannes
I 2011 blev Lars von Trier smidt ud af filmfestivalen i Cannes på grund af nogle uheldige 'nazistiske' udtalelser under det internationale pressemøde på filmen 'Melancholia'. Men Peter Aalbæk håber dog på, at Trier kommer ind i varmen i Cannes igen.

- Vi har nogle ret store navne på rollelisten til Nymfoman-filmene. Og det beviser jo, at verdensstjernerne stadig godt vil arbejde sammen med Lars på trods af hans mærkelige udtalelser sidste år i Cannes, fortalte Peter Aalbæk Jensen, der håber, at festivallederen i Cannes, Thierry Fremaux vil tilgive Lars von Trier.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik