Film

Shia LaBeouf i Lars von Trier-film

Den 26-årige amerikaner rygtes med i 'Nymfomanen'

  • Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
Lars von Trier og Charlotte Gainsbourgh arbejdede også sammen i 'Antichrist'. (Foto: Zentropa)
1/2
Næste »

Skuespilleren Shia LaBeouf er den seneste verdensstjerne, der er i tale til den danske instruktørs kommende film 'Nymfomanen'. Det skriver flere udenlandske medier i dag.

Lars Von Triers film har allerede stjerner som Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgard og Willem Dafoe med. Og nu rygtes Shia LaBeouf med i 'Nymfomanen', der over to film tager udgangspunkt i en kvindes seksuelle og erotiske liv fra barndommen til hun bliver 50 år.

Læs også:

Se også: Gainsbourg nægtede at onanere pornostjerne

- Jeg håber, at den første film er klar til Cannes i 2013. Vi vil optage og klippe begge film samtidigt, og begge film skal også færdiggøres med det samme, har Peter Aalbæk tidligere fortalt til Screen Daily.

Håber på tilgivelse fra Cannes
I 2011 blev Lars von Trier smidt ud af filmfestivalen i Cannes på grund af nogle uheldige 'nazistiske' udtalelser under det internationale pressemøde på filmen 'Melancholia'. Men Peter Aalbæk håber dog på, at Trier kommer ind i varmen i Cannes igen.

- Vi har nogle ret store navne på rollelisten til Nymfoman-filmene. Og det beviser jo, at verdensstjernerne stadig godt vil arbejde sammen med Lars på trods af hans mærkelige udtalelser sidste år i Cannes, fortalte Peter Aalbæk Jensen, der håber, at festivallederen i Cannes, Thierry Fremaux vil tilgive Lars von Trier.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte