Film

Ny Batman-massakre afværget i USA

En 37-årig mand blev anholdt i en biograf i staten Ohio med en ladt pistol samt masser af knive i en taske

  • Her er lobbyen til biografen Regal Cinemas i Ohio, hvor den 37-årige mand blev anholdt.(Foto: Regal Cinemas)
« Forrige
Her er lobbyen til biografen Regal Cinemas i Ohio, hvor den 37-årige mand blev anholdt.(Foto: Regal Cinemas)
1/3
Næste »
 

Så skete det, som alle har frygtet, nemlig at nogen ville forsøge at kopiere Batman-massakren den 20. juli, hvor den 24-årige James Holmes blev anholdt for at have dræbt 12 og såret 58 i en biograf i byen Aurora i staten Colorado i USA.

Læs også:

Se også: Politiet: 71 mennesker skudt i biograf

En 37-årig mand blev nemlig igår anholdt i Regal Cinemas i byen Westlake i staten Ohio, mens han allerede havde sat sig på sin plads i biografen for at se den nye Batman-film 'The Dark Knight Rises'. Den 37-årige mand havde medbragt en taske, der var fyldt med våben og ammunition.

Se amerikansk tv-stations dækning af den uhyggelige hændelse her

Westlake Politi oplyser, at den 37-årige mand med de mange våben i tasken heldigvis blev spottet af en politimand, der i sin fritid arbejder som security-vagt i biografen. Politimanden gik direkte over til den mistænkte mand og bad ham om at åbne sin taske. Og det gjorde den mistænkte så uden at gøre modstand. I tasken var der blandt andet en 9 mm Glock pistol, der var ladt, der var yderligere to ladte magasiner samt to knive. En tredje kniv blev også fundet under mandens tøj.

Politiet i Westlake bruge mandag aften på at undersøge den mistænktes hjem i North Ridgeville for at finde yderligere detaljer frem om mandens baggrund og hans eventuelle intentioner om at gå amok i biografen. Politiet ønsker dog ikke på nuværende tidspunkt at offentliggøre, hvad de har fundet i den mistænktes hjem.

Netop nu er den mistænkte varetægtsfængslet i Westlake Fængel for diverse brud på våbenloven. Men der kan komme meget mere alvorlige anklager på bordet, når politiet er færdige med at undersøge sagen.

Læs også:

Se også: Naboer: Han levede som eneboer

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik