Film

Bond beordret skudt af M i ny Bond-trailer

Traileren til den nye Bond-film 'Skyfall' er offentliggjort, og her kan man se Bonds loyalitet over for M komme på prøve

  • Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)
Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)
1/2
Næste »

2012 er et særligt år for fans af film, hvor hovedkarakteren går under navnet Bond - James Bond.

5. oktober er det nemlig 50 år siden, at den første Bond-film 'Agent 007 - mission drab' havde premiere, hvor en senere legendarisk Sean Connery gjorde sin entre som den hemmelige agent

Læs også:

Se også: Daniel Craig: Bond-filmen bliver bedre og større

Og fredag den 26. oktober er der verdenspremiere på den nye Bond-film, 'Skyfall'. Og er man nysgerrig for at få et glimt fra filmen har man nu muligheden.

Den officielle trailer til den 23. film i rækken med den verdenskendte agent 007 er nu offentliggjort, og den lover på action og spænding i tråd med de to foregående film, der også har Daniel Craig i hovedrollen.

Denne gang er manden i instruktørsædet den oscarvindende Sam Mendes - der netop fylder 47 år i dag - som tidligere har instrueret 'American Beauty', 'Road to Perdition' og 'Revolutionary Road'.

Læs også:

Se også: Agger mødte James Bond i USA

Men selvom det nu er en ny instruktør, der står bag filmen, lover traileren mere af samme rå action, som har været kendetegnende for Bond-filmene siden Daniel Craig afløste Pierce Brosnan i rollen.

I 'Skyfall' bliver Bonds loyalitet overfor M sat på en prøve, da begivenheder fra hendes fortid sætter tingene i et nyt perspektiv. Da MI6 kommer under angreb, må 007 opspore og ødelægge truslen, uanset hvor personlige omkostningerne bliver.

Medvirkende i filmen: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe og Naomie Harris.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte