Film

Bond beordret skudt af M i ny Bond-trailer

Traileren til den nye Bond-film 'Skyfall' er offentliggjort, og her kan man se Bonds loyalitet over for M komme på prøve

  • Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)
« Forrige
Daniel Craig spiller Agent 007 for tredje gang (Pressefoto)
1/2
Næste »
 

2012 er et særligt år for fans af film, hvor hovedkarakteren går under navnet Bond - James Bond.

5. oktober er det nemlig 50 år siden, at den første Bond-film 'Agent 007 - mission drab' havde premiere, hvor en senere legendarisk Sean Connery gjorde sin entre som den hemmelige agent

Læs også:

Se også: Daniel Craig: Bond-filmen bliver bedre og større

Og fredag den 26. oktober er der verdenspremiere på den nye Bond-film, 'Skyfall'. Og er man nysgerrig for at få et glimt fra filmen har man nu muligheden.

Den officielle trailer til den 23. film i rækken med den verdenskendte agent 007 er nu offentliggjort, og den lover på action og spænding i tråd med de to foregående film, der også har Daniel Craig i hovedrollen.

Denne gang er manden i instruktørsædet den oscarvindende Sam Mendes - der netop fylder 47 år i dag - som tidligere har instrueret 'American Beauty', 'Road to Perdition' og 'Revolutionary Road'.

Læs også:

Se også: Agger mødte James Bond i USA

Men selvom det nu er en ny instruktør, der står bag filmen, lover traileren mere af samme rå action, som har været kendetegnende for Bond-filmene siden Daniel Craig afløste Pierce Brosnan i rollen.

I 'Skyfall' bliver Bonds loyalitet overfor M sat på en prøve, da begivenheder fra hendes fortid sætter tingene i et nyt perspektiv. Da MI6 kommer under angreb, må 007 opspore og ødelægge truslen, uanset hvor personlige omkostningerne bliver.

Medvirkende i filmen: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes, Bérénice Marlohe og Naomie Harris.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik