Film

Oddset-Janni fokuserer på romantikken

Kendisserne svigtede gallapremieren på Woody Allens film 'To Rome With Love'

  • Oddset-Janni fokuserede i går aftes på romantikken i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'. (Foto: Mogens Flindt)
Oddset-Janni fokuserede i går aftes på romantikken i Woody Allens nye film 'To Rome With Love'. (Foto: Mogens Flindt)
1/4
Næste »

ekstrabladet.dk fik kun spottet fire kendisser under galla-premieren på Woody Allens nye film 'To Rome With Love', heriblandt Oddset-Janni, der brugte sin aften på at fokusere lidt på Woody Allens romantiske komedie, mens hun venter på at hendes anke-sag skal gå igang.

LÆS OGSÅ:

Oddset-Janni, Janni Christensen 112 - 23. maj 2012 Dommen er faldet: Oddset-Janni virker dybt chokeret

I slutningen af maj måned blev Oddset-Janni med det borgerlige navn Janni Christensen idømt et års fængsel og ni måneder for åger mod en ældre mand. En dom, som hun ankede på stedet. Ifølge dommen har Odsett-Janni sammet med to andre franarret en ældre mand 1,5 millioner kroner.

I går handlede det dog udelukkende om romantik i filmen 'To Rome With Love', der blandt andet handler om en ung mand fra landet, der tager til Rom for at præsentere den smukke kvinde, som han har tænkt sig at gifte sig med.

Oddset-Janni skal også i nær fremtid giftes med sin kæreste Christian Abrahamsen, der har været nede på knæ. Der er dog ikke fastsat nogen dato endnu.

Galla-premieren i Dagmar-biografen blev dog svigtet af rigtig mange kendisser, der måske blev væk, fordi det havde regnet voldsomt i København blot et par timer før filmens start.

Kærlighed i Rom
Den 79-årige Woody Allen er dog stadig 'still going strong'. Efter sin kærlighedserklæring til byernes by med filmen 'Midnight in Paris' er Woody Allen rykket længere sydpå i sin nyeste film 'To Rome With Love'. Rom danner kulisse for en sjov og hjertevarm fortælling om en flok menneskers møde med hinanden, kærligheden og livets herlige uforudsigelighed. Passioner, frustrationer og skjulte talenter får frit spil, samtidig med at nye romantiske døre åbner sig for byens indbyggere og turister.

Vanen tro har Woody Allen samlet et stjernehold af skuespillere og i 'To Rome With Love' medvirker bl.a. Penélope Cruz (Vicky, Cristina Barcelona), Jesse Eisenberg (The Social Network), Alec Baldwin (Det' indviklet), Roberto Benigni (Livet er smukt), og Ellen Page (Juno, Inception).

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte