Film

Lady Gaga går til filmen

Sangerinden Lady Gaga kommer til næste år i biograferne og har sin filmdebut i actionfilmen 'Machete Kills'

  • Lady Gaga krydrer nu karrieren med en filmrolle i Robert Rodriguez-filmen 'Machete Kills'. (Foto:AP/Henny Ray Abrams)
Lady Gaga krydrer nu karrieren med en filmrolle i Robert Rodriguez-filmen 'Machete Kills'. (Foto:AP/Henny Ray Abrams)

Næste år vil verden for første gang kunne opleve Lady Gaga på det store lærred i sin første rigtige filmrolle. Her skal hun nemlig spille La Chemeleón i filmen 'Machete Kills' af Robert Rodriguez.

- Jeg er lige blevet færdig med at arbejde med Lady Gaga på Machete Kills - Hun sparkede SÅ MEGET RØV! I guder! Jeg er helt målløs!, skriver instruktøren på Twitter.

Læs også:

Se også: Dukke kan koste Gaga dyrt

Rodriguez afslører samtidig plakaten til action filmen, hvor 'Born This Way'-sangerinden står som La Chameleón og er i besiddelse af en rygende pistol.

Gaga bekræfter også nyheden selv, og skriver på Twitter:

- Ja, det er sandt! Jeg har debut som skuespillerinde i den fantastiske 'Machete Kills' af Rodriguez. Jeg er så lykkelig! Optagelserne var for vilde!

Læs også.

Se også: Det hedder de kendte i virkeligheden

På IMDb's hjemmeside får man også bekræftet, at Lady Gaga skal spille side om side med store skuespillere som Amber Heard, Sofia Vergara, Mel Gibson og Jessica Alba. Ydermere kan Charlie Sheen ses i rollen som Amerikas præsident i filmen.

Læs også:

Se også: Lady Gaga nøgen i reklame

Filmen, der er en efterfølger til filmen 'Machete', har omdrejningspunkt om actionmanden Machete, der kæmper sig vej gennem Mexico for at stoppe en våbenhandler fra at sælge våben til det ydre rum.

Tidligere har man kunnet se sangidolet i en mindre rolle i filmen 'Men in Black 3' og i et enkelt afsnit af kult-tegneserien The Simpsons. Dette bliver dog Lady Gagas første rigtige filmdebut.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte