Film

The Hoff spiller sig selv i ny Baywatch-film

59-årige David Hasselhoff skal optræde i rollen som sig selv i den kommende filmversion af tv-serien 'Baywatch'

  • Man skulle tro, at David Hasselhoff skulle spille livredderen Mitch Buchannon i den nye 'Baywatch'-film. Det skal han ikke, han skal spille David Hasselhoff. (Foto: AP)
Man skulle tro, at David Hasselhoff skulle spille livredderen Mitch Buchannon i den nye 'Baywatch'-film. Det skal han ikke, han skal spille David Hasselhoff. (Foto: AP)
1/2
Næste »

Baywatch-fans får endnu engang muligheden for at se den amerikanske strandløve David Hasselhoff i aktion, når den kommende Baywatch-film får premiere.

Læs også:

Se også: DiCaprio ville have en rolle i Baywatch

Men denne gang har 59-årige Hasselhoff ikke tænkt sig at spille livredderen Mitch Buchannon, som han gjorde i den oprindelige tv-serie. The Hoff optræder i stedet på rollelisten som sig selv.

- Jeg har lige mødt den mand, der står bag filmen. Og jeg skal spille rollen som mig selv, siger Hasselhoff til Female First.

Læs også:

Se også: Briterne gider ikke afdanket strandløve

Hasselhoff, som tidligere har været dommer i tv-showet 'Americas Got Talent', er indtil videre den eneste skuespiller, som er offentliggjort til Baywatch-filmen. Men der har været rygter om, at både Justin Timberlake og Justin Bieber skulle deltage i projektet.

The Hoff blev sammen med Pamela Anderson verdensberømt i den populære strandserie. Folkene bag filmudgaven håber da også på, at Pamela Anderson vil trække i livreddertøjet og spille med i den nye film.

Læs også:

Skærmbillede 2012-04-23 kl. 11.41.47 Intl. kendte - 23. apr. 2012 TV: Pamela Anderson hader Hollywood

Ud over sin tid som strandløve i Baywatch er Hasselhoff især kendt for sin hovedrolle i tv-serien 'Knight Rider' fra 1980'erne.

Hassehoff har været gift to gange før og er far til to døtre. For tiden er han kæreste med 31-årige Hayley Roberts.

Læs også:

Se også: The Hoff fejrer 60 år med 60 gange sex

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte