Film

Salma som erotisk stripper

Den 45-årige Salma Hayek viser sin fantastiske krop i den nye film 'Americano'

  • Den 45-årige Salma Hayek ses her i rollen som den erotiske stripper Lola i filmen 'Americano'.(Foto: Polfoto)
Den 45-årige Salma Hayek ses her i rollen som den erotiske stripper Lola i filmen 'Americano'.(Foto: Polfoto)
1/3
Næste »

Hun er 45 år, mor til en datter på fire år og gift med en fransk mangemillionær, og så har hun en krop som en på på 25. Hvor heldig kan man få lov til at være. Den mexicanske Hollywood-skuespillerinde Salma Hayek beviser nu igen, at hun stadig sagtens kan tiltrække alverdens mænd på det store hvide lærred i filmen 'Americano', hvor hun med overbevisning springer ud som den erotiske stripper Lola.

LÆS OGSÅ:

Se også: Sexede Salma: Bad til Jesus om større bryster

Med masser af make-up og iført en rød paryk vrider Salma Hayek sin skønne krop rundt i diverse erotiske stillinger for at ophidse og tilfredse kunderne på en natklub i filmen 'Americano'. Og hun er virkelig god til. Salma Hayek har nemlig tidligere to gange spillet erotisk danser i filmene 'Dogma' og 'From Dusk to Dawn'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Salma Hayek topløs

Filmens mandlige hovedrolle spilles af den franske skuespiller Mathieu Demy, der også har skrevet og instrueret filmen. Han spiller en sørgende søn, der rejser ned til Tijuana i Mexico for at finde Lola, der er en af hans aføde mors venner. Men i mødet med den strippende Lola finder han ud af, at alting ikke er, som han troede. Geraldine Chaplin har også en større birolle i filmen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Se Salmas store 'tennisbolde'

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte