Film

Hovedrolleindehaver har ikke set filmen

Selvom Michael Carøe spiller en nøglerolle i filmen 'Ice Age 4', aner han ikke, om filmen er god eller dårlig, for han har nemlig ikke set filmen

  • Michael Carøe lægger stemme til en af de bærende roller i animationsfilmen 'Ice Age 4', men han har endnu ikke set det færdige produkt. (Foto: Jan Unger)
Michael Carøe lægger stemme til en af de bærende roller i animationsfilmen 'Ice Age 4', men han har endnu ikke set det færdige produkt. (Foto: Jan Unger)

- Aner det ikke.

Det siger den danske crooner Michael Carøe på spørgsmålet, om filmen 'Ice Age 4' er god.

Har kun set 12 minutter
Michael Carøe får spørgsmålet forud for pressevisningen af filmen, hvor han på ny lægger stemme til sabeltigeren Diego.

- Jeg har kun set de sammenlagt 12 minutter, eller hvor meget det nu er, hvor jeg selv siger noget. Resten af 'Ice Age' har jeg ikke set, så jeg aner ikke, hvordan den er. Men jeg skal se den i eftermiddag, så det glæder jeg mig til, fortæller Carøe.

Crooneren kan igen opleves i rollen som sabeltigeren Diego, der er en del af en sær dyrefamilie i istiden bestående af et dovendyr, en mammut og ham selv. Men i den virkelige verden bruger han ikke meget tid sammen med sine medskuespillere.

- Det er fjerde gang jeg spiller Diego, så karakteren er ved at være der. Men det er en lidt underlig proces, fordi man står alene. Man spiller ikke sammen med nogen, men med et billede. Så det er mere en teknisk øvelse end en social øvelse, konstaterer Carøe.

Tager børnene med i biffen
Filmen 'Ice Age 4' får officielt premiere i de danske biografer torsdag, lige som Danmarks børn får sommerferie. Onsdag vil der dog være forpremiere på filmen i en række biografer.

Onsdag aften er også aftenen for gallapremieren, og der vil Carøe deltage, og sammen med nogle af medspillerne og forhåbentlig sine børn se filmen i dens fulde længde, fortæller sangeren grinende.

Med på listen over skuespillere, der har lagt stemme til figurerne, er også Ellen Hillingsø, som hunmammutten Ellie, og Jens Andersen, der lægger stemme til det karakteristiske dovendyr Sid.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte