Film

TV: Se Dyrholm og Brosnan i Biers nye komedie

Oscarvinder Susanne Bier er til efteråret aktuel med sin nye romantiske komedie 'Den Skaldede Frisør' med blandt andre Trine Dyrholm og ikke mindst Pierce Brosnan på rollelisten

  • Trine Dyrholm er kommet i godt selskab. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Trine Dyrholm er kommet i godt selskab. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
1/2
Næste »

'Den Skaldede Frisør' er Susanne Biers første film siden det Oscar- og Golden Globe-vindende drama Hævnen fra 2010, og hendes første romantiske komedie siden det store gennembrud med Den Eneste Ene fra 1999.

LÆS OGSÅ:

Se også: Susanne Biers film solgt til USA

Den 6. september er der premiere på 'Den Skaldede Frisør', men allerede nu kan man kaste det første blik på filmen i en trailer, hvor der løftes lidt af sløret for samspillet mellem 'Bond-manden' Pierce Brosnan og den danske skuespiller Trine Dyrholm på det store lærred.

Se det i tv-klippet over artiklen

'Den Skaldede Frisør' er skrevet af Susanne Bier og Oscar-vinderen Anders Thomas Jensen og har Pierce Brosnan og Trine Dyrholm i hovedrollerne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Dennis Knudsen: Ære at Bier har valgt mig

Det er en varm, sjov og livsbekræftende historie om, at lige som man tror, at alt er forbi – så skal det hele måske først til at begynde. Susanne Bier har rystet en cocktail af forelskelse, absurd humor, løssluppen dialog og skarpt tegnede karakterer, der ikke vil lade nogen uberørt, skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

To meget forskellige familier mødes i en skøn gammel villa i Italien, midt i en idyllisk citronlund, med forventningen om at skulle deltage i et romantisk bryllup, planlagt til mindste detalje. Absolut intet går efter planen, og alligevel lykkes alting til sidst.

'Den Skaldede Frisør' er en komedie, der vil give håb til alle med hjertet på rette sted, skriver Nordisk Film i pressemeddelelsen.

Filmens budget er på 41 millioner kroner.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.