Film

Ny film om Copenhagen Fashion Week

Både Iben Hjejle, Medina, Szhirley og Sasseline er med i filmproducenten Thomas Yongs nye film 'CPNHGN FSHN WK', der sætter fokus på den netop overståede Copenhagen Fashion Week

  • Sangerinderne Szhirley og Sasseline følger her et modeshow under Copenhagen Fashion Week.(Foto: Thomas Yong)
Sangerinderne Szhirley og Sasseline følger her et modeshow under Copenhagen Fashion Week.(Foto: Thomas Yong)
1/3
Næste »

BERLIN(Ekstra Bladet): Mange mennesker drømmer om at komme med til Copenhagen Fashion Week og se på de smukke modeller og de mange kendte mennesker, der møder op for at se de fantastiske modeshows.

Det kan alle nu snart opleve, godt nok kun på film. Filmproducenten Thomas Yong har nemlig lavet en ny film med titlen 'CPNHGN FSHN WK' baseret på den netop overståede Copenhagen Fashion Week, hvor man får et sjlædent syn bag scenen og de glamourøse runways og fester. En stor dosis glitter og glamour, der går tæt på det store 'mode-cirkus'.

-Jeg er her i Berlin for at forsøge at afsætte min film. Jeg viste den for TV2 igår. Jeg håber, at en af de danske tv-stationer vil købe den, så alle danskere får mulighed for at komme tæt på Copenhagen Fashion Week, siger Thomas Yong om filmen, der endnu ikke er klippet helt færdig.

Thomas Young tager publikum med på en rejse både før, under og efter Copenhagen Fashion Week, hvor man følger den unge model Maja Krag fra Scoop Models - et af Danmarks førende model bureauer. Han sætter også fokus på den kendte fashion guru og kendis makeup artist/hair stylist Kenny Aleksandr samt den dygtige danske designer David Andersen, hvis kunder tæller bl.a. Paris Hilton, P-Diddy og kronprinsesse Mary.

Han går selvfølgelig også tæt på de mange kendte kvinder, der altid dukker op til Copenhagen Fashion Week, heriblandt Iben Hjejle, Ellen Hillinsøse, Medina samt Szhirley og Sasseline.

Seneste Ekstra Bladet job

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk