Film

Supernyt til superheltefans

Den første trailer til den kommende X Men-film er netop offentliggjort. Se den her sammen med trailere for de mange andre spektakulære drengerøvs-film, der er på trapperne

  • Svævende u-både og Cuba-krisen er en del af handlingen i den kommende X-Men-film, der har premiere til sommer. (Billede fra traileren)
Svævende u-både og Cuba-krisen er en del af handlingen i den kommende X-Men-film, der har premiere til sommer. (Billede fra traileren)
1/2
Næste »

Under søndagens Super Bowl, benyttede flere af de store filmselskaber lejligheden til at vise tv-reklamer for deres kommende drengerøvs-blockbustere såsom 'Captain America' og 'Thor'.

Flere medier undrede sig over, hvorfor filmselskabet '20th Century Fox' ikke fulgte trop og viste klip fra den stort anlagte X-Men-prequel med titlen 'X-Men: First Class' ( en prequel er en film, der fortæller forhistorien til et allerede kendt filmunivers, red).

Filmselskabet valgte efter al sandsynlighed begivenheden fra, da de regnede med, at filmen ville drukne blandt de mange andre tv-spots, men nu er den første trailer offentliggjort, og det tegner godt for fans af 'X-Men'-universet, der kan se frem til at få svar på, hvordan det gik helt galt med forholdet mellem den alfaderlige mutant professor X og superskurken Magneto.

Se trailerne til en del af de kommende drengerøvs-film nedenfor:

Se trailer til 'X-Men - First Class' HER

Se trailer til 'Captain America' HER

Se trailer til 'Thor' HER

Se trailer til 'Transformers 3 - Dark of the Moon' HER

Se trailer til 'Cowboys and Aliens' HER

Se trailer til 'Super 8' HER

Se trailer til 'Battle: Los Angeles' HER

Se trailer til 'Green Lantern' HER

Se trailer til 'Sucker Punch' HER

Se trailer til 'I Am Number Four' HER

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte