Film

Kidman blev lokket til sexscener

Nicole Kidman fortæller om sexscenerne med Tom Cruise i Kubrick-film

  • Tom og Nicole gik til den i 'Eyes Wide Shut'. (Cinetext Bildarchiv)
Tom og Nicole gik til den i 'Eyes Wide Shut'. (Cinetext Bildarchiv)
1/3
Næste »

Den afdøde filminstruktør Stanley Kubrick måtte bruge talegaverne for at lokke Nicole Kidman til at deltage i sex-scener med sin daværende mand, Tom Cruise, da de begge spillede med i filmen 'Eyes Wide Shut' i slutningen af 90'erne.

Det fortæller skuespilleren i The Hollywood Reporter, hvor hun også siger, at mange af de mest frække filmstrimler med hende og Tom endte i skraldespanden.

Scener med Kidmans bare numse og bryster overlevede dog censur-tilbøjeligheder.

Det var ikke os
Stanley Kubricks intention var ifølge Kidman at basere film-ægteparrets problematiske forhold på parrets virkelige ægteskab, men den hoppede de ikke på.

- Det var Stanleys stil. Han brugte filmen som en provokation, forestillede sig, at det var vores sexliv, men det var vi slet ikke indstillede på, og det var tydeligvis heller ikke os, siger hun.

Vi var tætte dengang
Nicole Kidman, der endnu ikke fuldt ud har forstået filmen, afviser også, at filmen havde noget at gøre med hende og Tom Cruise skilsmisse to år efter premieren.

- Folk tror, at filmen var begyndelsen til enden for mit ægteskab, men det tror jeg ikke, det var. Tom og jeg var meget tætte på det tidspunkt.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte