Film

Hvidsten Gruppen kan blive årets største film på DVD

Regner Grasten-filmen Hvidsten Gruppen er årets mest sete film med 758.000 solgte billetter - nu tegner den også til at blive årest største film på dvd

  • Lederesn af modstandsgruppen Marius Fiil(Jens Jørn Spottag) bliver her anholdt af tyskerne i filmen Hvidsten Gruppen.(Foto: Lars Høgsted)
Lederesn af modstandsgruppen Marius Fiil(Jens Jørn Spottag) bliver her anholdt af tyskerne i filmen Hvidsten Gruppen.(Foto: Lars Høgsted)
1/2
Næste »

758.000 danskere har allerede set succes-filmen 'Hvidsten Gruppen'. Nu kommer filmen også på DVD og Bluray den 21. august.

Med 758.000 solgte billetter i biografen tegner Hvidsten Gruppen til at blive den største filmsucces i år, og de store butikskæder har forudbestilt et rekord antal til releasen på DVD og Blueray den 21. august. 80.000 vil ligge klar i butikkerne, og det antal er ikke set i flere år.

- Hvis det går ligesom i biografen, så venter der en sensation på DVD. DVD- markedet har været faldende i mange år, men hele branchen forventer, at Hvidsten Gruppen kan vende det billede, og derfor ventes der med spænding på releasen den 21. august, udtaler Regner Grasten.

LÆS OGSÅ:

Se også: I modstandsfolkenes fodspor

Hvidsten Gruppen er en stærk dramatisk historie om en gruppe danske modstandsfolk under 2. Verdenskrig. Det var almindelige folk, der tog en beslutning om at kæmpe for friheden, en familie og et lille lokalsamfund der var parat til at betale den højeste pris for deres frihed.

Filmen er instrueret af Anne-Grehte Bjarup Riis og produceret af Regner Grasten. Medvirkende bl.a. Jens Jørn Spottag, Bodil Jørgensen og Bjarne Henriksen

Udover filmen indeholder DVD & Bluray et stærkt bonusmateriale:

'Bag om den rigtige Hvidstengruppe'. Et gribende dokumentarprogram om Hvidsten Gruppen.

'Bag om filmen Hvidsten Gruppen'. Programmet går bag om produktionen af spillefilmen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte