Persondata politik

Verdens smukkeste øjne

Ekstra Bladet møder den 35-årige indiske Bollywood-skuespillerinde Aishwarya Rai, der springer ud i Hollywood-filmen 'Pink Panter 2'

  • Verdens smukkeste øjne sidder på den 35-årige indiske skønhed Aishwarya Rai.(Foto: AP)
« Forrige
Verdens smukkeste øjne sidder på den 35-årige indiske skønhed Aishwarya Rai.(Foto: AP)
1 af 4
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.
 

BERLIN (ekstrabladet.dk): 'Med øjne så dybe og blågrønne som en skovsø'. Det lyder som en kliché, men passer perfekt til den 35-årige indiske Bollywood-skuespillerinde Aishwarya Rai, som Ekstra Bladet møder på hotel Ritz Carlton i Berlin.

Rai er i dag Indiens bedst betalte skuespillerinde i filmbyen Bollywood, og det siger ikke så lidt i et land med med mere end 1 milliard mennesker. Og den indiske skønhed, der i 1994 vandt skønhedskonkurrencen Miss World, bliver stadig betragtet som en af verdens absolut smukkeste kvinder.

Aishwarya Rai er i Berlin for at promovere den nye film 'Pink Panter 2', hvor hun spiller overfor selveste Steve Martin i glansrollen som den fandenivoldske inspektør Closeau.

Rai har rollen som en detektiv, der sammen med Closeau og andre af verdens førende politifolk skal fange mestertyven The Phantom, der blandt andet har stjålet den uvurderlige diamant 'Den