Film

Matthesen: Jeg har ingen problemer med Spang

Komikeren Anders Matthesen præciserer, at han ikke har anklaget sin kollega Jonathan Spang for 'plakattyveri', og at det hele lugter af mediespekulation fra filmselskabets side

  • Både 'Sorte Kugler' og 'Talenttyven' har tydeligvis hentet inspiration fra filmplakaterne til de gamle danske folkekomedier.
Både 'Sorte Kugler' og 'Talenttyven' har tydeligvis hentet inspiration fra filmplakaterne til de gamle danske folkekomedier.

Læs også:

Se også: Anders Matthesen anklager Spang for plakatkopi

Læs også:

Se også: Jonatan Spangs talentløse debutfilm

Sagen om de to filmplakater til henholdsvis Anders Matthesens film 'Sorte Kugler' og Jonathan Spangs instruktørdebut 'Talenttyven' blev beskrevet i papirudgaven af Jyllands-Posten i tirsdags under overskriften 'Komikere i plakatstrid'.

Nu præciserer Anders Matthesen, at der ikke er en strid mellem ham selv og kollegaen Jonathan Spang. Derimod fastholder han kritikken af filmselskabet Nimbus, der står bag både 'Sorte Kugler' og den aktuelle 'Talenttyven'.

Se tv-interview:

Anders Mattesen interview Event & Kultur - 5. sep. 2012 Anden om komiker-krigen: Hvis folk mobber får de en flad

- Hvorfor Nimbus i første omgang har ment, at det var nødvendigt at vildlede publikum til, at tro at Jonatans film har noget med Anders at gøre, kan man undre sig over. Jonatan plejer fint at kunne klare sig selv og stå for sine egne - i øvrigt meget originale - ting, skriver Anders Matthesen på sin Facebook-profil, og fortsætter:

- Og hvorfor Nimbus film efterfølgende har valgt at blæse deres egen dårlige sag op i pressen med sig selv som martyr, kan man så efterfølgende undre sig over. Det man IKKE undrer sig over, er alle de mennesker der kalder det et PR stunt for Nimbus nye film. Det er måske ikke helt skævt iagttaget.

Ønsker held og lykke
I sit indlæg understreger Matthesen flere gange, at skurken i plakatkrigen ikke er Spang, men derimod Nimbus Film.

- Der er ingen beef mellem Anders og Jonatan, tværtimod har Jonatan forsøgt at standse plakaten. Men Nimbus har altså vurderet, at det var for lukrativ en idé at lægge sig op af Anders og 'Sorte Kugler' til, at de valgte at følge instruktørens ønske. Uanset hvad ønsker vi Jonatan al succes og held og lykke med filmen. Vi glæder os til at se den, slutter det lange indlæg.

Jonathan Spangs film 'Talenttyven' her premiere i dag og har på forhånd fået en hård medfart fra de danske filmanmeldere. Blandt andet i Ekstra Bladet, hvor filmen høster sølle to stjerner under overskriften 'Totalt talentløs'.

Træk i den grønne streg på collagen nedenfor og bedøm selv, om du synes, plakaterne ligner hinanden for meget...

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.