Film

Søren Malling: Jeg græd som pisket

Virkeligheden kom tæt på: Søren Malling var dybt påvirket af at forhandle med gidsler i den nye film ’Kapringen’

  • Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor  han forhandler med somaliske  pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck  )
« Forrige
Søren Malling ses her i rollen som rederi-direktøren Peter C. Ludvigsen i filmen 'Kapringen', hvor han forhandler med somaliske pirater om at få frigivet tre danske søfolk.(Foto: Magnus Nordenhof Jønck )
1/4
Næste »
 

Søren Malling har haft en af sit livs største udfordringer i rollen som skibsrederen Peter C. Ludvigsen, der i ’Kapringen’ forhandler med somaliske pirater om at få de to danske søfolk Mikkel (Pilou Asbæk) og Jan (Roland Møller) frigivet.

Og den rolle kom så meget ind under huden på ham, at han på et tidspunkt under optagelserne havde svært ved at fortsætte.

– Jeg blev helt lammet og måtte holde en pause. Jeg blev som en lille dreng og stod og græd som pisket. Jeg syntes, at det hele var forfærdeligt, fortæller Søren Malling, der dog senere fik gennemført optagelserne.

Læs også:

Se også: Dansk filmhold sejlede i piratfyldt farvand
Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik