Film

Leonardo DiCaprio i sex-orgie i ny film

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio skal optræde nøgen i en sex-orgie-scene i Martin Scorseses kommende film 'The Wolf of Wall Street'

  • Leonardo DiCaprio skal spille børsmægleren Jordan Belfort i Martin Scorseses næste film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på den virkelige historie om Jordan Belfort, der væltede sig i sprut, damer og stoffer, før han i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri.(Foto: AP)
« Forrige
Leonardo DiCaprio skal spille børsmægleren Jordan Belfort i Martin Scorseses næste film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på den virkelige historie om Jordan Belfort, der væltede sig i sprut, damer og stoffer, før han i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri.(Foto: AP)
1/2
Næste »
 

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio har prøvet lidt af hvert i sin lange karriere som en af verdens førende skuespillere. Men han har altså aldrig optrådt splitternøgen i en gruppe-sex-scene, hvor han oven i købet skal være hamrende skæv.

Men det bliver Leonardo DiCaprios mest grænseoverskridende udfordring i Martin Scorseses kommende film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på virkelige begivenheder.

Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen som børsmægleren Jordan Belfort, der i i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri og hvidvaskning af penge. Jordan Belfort levede et ekstremt udsvævende liv på de bonede gulve i New York med kvinder, fester og stofmisbrug.

En kilde tæt på filmen siger til den britiske avis The Sun, at der vil komme noget meget provokerende sex-scener i filmen.

- Der er blandt andet et sex-orgie, hvor der medvirker to kvinder og fire mænd. Og i anden scene går Leonardo DiCaprio fuldstændigt grassat dybt påvirket af diverse stoffer, siger kilden.

'The Wolf on Wall Street' har premiere i 2013. Både Jonah Hill og Matthew McConaughey har også store roller i filmen.

Læs også:

Skærmbillede 2012-05-24 kl. 17.24.11 Film 24. maj 2012 Se også: TV: Se DiCaprio og Mulligan i hed sexscene

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik