Film

Leonardo DiCaprio i sex-orgie i ny film

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio skal optræde nøgen i en sex-orgie-scene i Martin Scorseses kommende film 'The Wolf of Wall Street'

  • Leonardo DiCaprio skal spille børsmægleren Jordan Belfort i Martin Scorseses næste film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på den virkelige historie om Jordan Belfort, der væltede sig i sprut, damer og stoffer, før han i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri.(Foto: AP)
Leonardo DiCaprio skal spille børsmægleren Jordan Belfort i Martin Scorseses næste film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på den virkelige historie om Jordan Belfort, der væltede sig i sprut, damer og stoffer, før han i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri.(Foto: AP)
1/2
Næste »

Verdensstjernen Leonardo DiCaprio har prøvet lidt af hvert i sin lange karriere som en af verdens førende skuespillere. Men han har altså aldrig optrådt splitternøgen i en gruppe-sex-scene, hvor han oven i købet skal være hamrende skæv.

Men det bliver Leonardo DiCaprios mest grænseoverskridende udfordring i Martin Scorseses kommende film 'The Wolf of Wall Street', der er baseret på virkelige begivenheder.

Leonardo DiCaprio skal spille hovedrollen som børsmægleren Jordan Belfort, der i i slutningen af 1990' erne blev anholdt og fængslet for bedrageri og hvidvaskning af penge. Jordan Belfort levede et ekstremt udsvævende liv på de bonede gulve i New York med kvinder, fester og stofmisbrug.

En kilde tæt på filmen siger til den britiske avis The Sun, at der vil komme noget meget provokerende sex-scener i filmen.

- Der er blandt andet et sex-orgie, hvor der medvirker to kvinder og fire mænd. Og i anden scene går Leonardo DiCaprio fuldstændigt grassat dybt påvirket af diverse stoffer, siger kilden.

'The Wolf on Wall Street' har premiere i 2013. Både Jonah Hill og Matthew McConaughey har også store roller i filmen.

Læs også:

Skærmbillede 2012-05-24 kl. 17.24.11 Film - 24. maj 2012 TV: Se DiCaprio og Mulligan i hed sexscene

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte