Film

Hvidsten-dvd faldt ned fra himlen

Årets største filmsucces Hvidstengruppen blev i dag afleveret til Hvidsten Kro af en professionel faldskærmsudspringer

  • Den professionelle faldskærmsudspringer kaster sig her ud i luften over Hvidsten Kro med et eksemplar af den nye dvd på succes-filmen Hvidstengruppen.(Foto: Lars Høgsted)
Den professionelle faldskærmsudspringer kaster sig her ud i luften over Hvidsten Kro med et eksemplar af den nye dvd på succes-filmen Hvidstengruppen.(Foto: Lars Høgsted)
1/4
Næste »

Der var spænding på den jyske hede, da der idag blev foretaget i meget farligt faldskærmsspring i forbindelse med, at årets største film Hvidstengruppen i morgen udkommer på dvd.

En professionel faldskærmsudspringer kastede sig ud fra kun 300 meters højde fra luften over Hvidsten Kro. Med sig havde han en dvd af filmen samt en maskinpistol. Springet blev udført på nøjagtigt samme måde og med samme type faldskærm, som agenterne brugte i 1943. Men i stedet for modstandslederen Marius Fiil og hans medlemmer af Hvidstengruppen, der under besættelsen i Danmark tog imod diverse agenter på den jyske hede, var det hans barnebarn Gulle Fiil og hendes søn Søren, der tog imod den professionelle faldskærmsudspringer, der straks ved landingen overleverede en dvd til Gulle Fiil.

Tak til Hvidsten Kro
Spillerne fra filmen med Jens Jørn Spottag i spidsen, instruktør Anne-Grethe Bjarup Riis og producent Regner Grasten, var også på Hvidsten Kro - et år efter optagelserne fandt sted på Hvidsten Kro.

Anne-Grethe Bjarup Riis sagde i forbindelse med arrangementet:

- Jeg synes, at det er det eneste rigtige, at den første dvd bliver overrakt fra luften til Gulle og Søren. Det er en cadeau til Hvidsten Kro, og en hjertelig tak fordi vi har været så velkomne, forklarede Anne-Grethe Bjarup Riis om Gulle og hendes søn Søren, der idag med stor succes driver Hvidsten Kro.

Læs også:

Se også: I modstandsfolkenes fodspor

Med 765.000 solgte billetter i biografen tegner hvidstengruppen til at blive den største filmsucces i år, skarpt forfulgt af Batman, og nu erobrer Hvidstengruppen helt klart pladsen som årets største DVD og down load succes. Der er bestilt hele 90.000 eksemplarer af den nye dvd.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!

Seneste i flash!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.