Film

TV: Disney-stjerne smider kludene

Vanessa Hudgens, kendt fra Disneys 'High School Musical', er blevet voksen. Så voksen, at hun smider tøjet, og spiller rollen som prostitueret

  • Videoen kan desværre ikke vises
 

Se, om den smukke skuespiller kan leve op til de 'voksende' forventninger i klippet over artiklen

-------

Det bliver nogle helt andre rammer, som 23-årige Vanessa Hudgens skal agere i, når filmen ' The Frozen Ground' har premiere senere på året.

Filmen tager udgangspunkt i en af Alaskas værste seriemordere gennem tiderne, Robert Hansen, spillet af John Cusack, som op gennem 1980'erne stalkede og myrdede mellem 17 og 21 kvinder.

LÆS:

Se også: Se Vanessas sexede piercing

Men i stedet for blot at dræbe pigerne, slap ham dem løs i vildnisset, og jagtede dem.

En af disse piger er Vanessa Hudgens, som i filmen spiller en prostitueret pige, der løber i kløerne på den berygtede seriemorder.

Som du kan se i traileren over artiklen, spiller den tidligere ungdomsstjerne sexet stripper, men den store prøve for hende bliver, om hun kan bære en 'voksen'-rolle, skriver flere bloggere og filmkritikere.

I den virkelige verden endte hun med at være hovedvidnet, der i 1983 fældede Robert Hansen, og fik ham sendt bag tremmer i 461 år.

LÆS: Se også: Fra skolepige til sexet kriger Fra skolepige til sexet kriger

Med til at opklare hele mordgåden, har instruktøren Scott Walker hentet en vaskeægte Hollywood-stjerne i form af Nicolas Cage.

Vanessa Hudgens har udover 'High School Musical'-serien også spillet med i andre sukkersøde film som 'Thirteen' og 'Thunderbirds'.

Filmen får amerikansk premiere 30. november. Dansk premiere er endnu ikke fastsat.

Læs mere om virkelighedens Robert Hansen her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik