Film

TV: Disney-stjerne smider kludene

Vanessa Hudgens, kendt fra Disneys 'High School Musical', er blevet voksen. Så voksen, at hun smider tøjet, og spiller rollen som prostitueret

  • Videoen kan desværre ikke vises

Se, om den smukke skuespiller kan leve op til de 'voksende' forventninger i klippet over artiklen

-------

Det bliver nogle helt andre rammer, som 23-årige Vanessa Hudgens skal agere i, når filmen ' The Frozen Ground' har premiere senere på året.

Filmen tager udgangspunkt i en af Alaskas værste seriemordere gennem tiderne, Robert Hansen, spillet af John Cusack, som op gennem 1980'erne stalkede og myrdede mellem 17 og 21 kvinder.

LÆS:

Se også: Se Vanessas sexede piercing

Men i stedet for blot at dræbe pigerne, slap ham dem løs i vildnisset, og jagtede dem.

En af disse piger er Vanessa Hudgens, som i filmen spiller en prostitueret pige, der løber i kløerne på den berygtede seriemorder.

Som du kan se i traileren over artiklen, spiller den tidligere ungdomsstjerne sexet stripper, men den store prøve for hende bliver, om hun kan bære en 'voksen'-rolle, skriver flere bloggere og filmkritikere.

I den virkelige verden endte hun med at være hovedvidnet, der i 1983 fældede Robert Hansen, og fik ham sendt bag tremmer i 461 år.

LÆS: Se også: Fra skolepige til sexet kriger Fra skolepige til sexet kriger

Med til at opklare hele mordgåden, har instruktøren Scott Walker hentet en vaskeægte Hollywood-stjerne i form af Nicolas Cage.

Vanessa Hudgens har udover 'High School Musical'-serien også spillet med i andre sukkersøde film som 'Thirteen' og 'Thunderbirds'.

Filmen får amerikansk premiere 30. november. Dansk premiere er endnu ikke fastsat.

Læs mere om virkelighedens Robert Hansen her.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte