Film

TV: Se Nikolaj Lie Kaas med numsen i vejret

Hella Joof vender snart tilbage med komedien 'Sover Dolly på ryggen?'. Se traileren her:

  • Nikolaj Lie Kaas spiller en lettere kikset fyr i Hella Joofs kommende komediefilm 'Sover Dolly på ryggen'. (Foto: Nordisk Film)
Nikolaj Lie Kaas spiller en lettere kikset fyr i Hella Joofs kommende komediefilm 'Sover Dolly på ryggen'. (Foto: Nordisk Film)
1/2
Næste »

Det er snart 11 år siden, at den nu 49-årige skuespiller og komiker Hella Joof debuterede på det hvide lærred som instruktør med den gakkede bøssekomedie 'En kort en lang', der klarede sig vældigt godt ude blandt publikum.

Nu er Hella tilbage bag kameraet med en ny skæv komedie, der denne gang fokuserer på den moderne karrierekvindes kvaler med mænd og job.

'Sover Dolly på ryggen?' tager den traditionelle familiestruktur og dens tabuemner under kærlig behandling med Joofs vanlige humor og hjertevarme. Anne (Lene Marie Christensen) spiller den succesrige tv-vært, der i en moden alder bliver ramt af skruk, og så tager løjerne fart.

'Sover Dolly på ryggen?' har udover Lene Marie på rollenlisten også gode danske navne som Nikolaj Lie Kaas, Mia Lyhne, Sidse Babett-Knudsen, Anne Sofie Espersen, Rasmus Bjerg og Birthe Neumann.

Filmen får premiere den 4. oktober.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte