Film

Jack Sparrow vender tilbage: Se ham som ung her

Femte 'Pirates of the Carribean'-film er på trapperne. Se flere trailere herunder

Se den officielle trailer med en purung Jack Sparrow her.
1/2
Næste »

Til maj vender Jack Sparrow og de øvrige pirater fra Disneys succesfilm 'Pirates of the Carribean' tilbage i danske biografer, og hvis du sidder spændt og på hvad der bliver den femte og formentlig sidste film i serien, kan du fordrive lidt af ventetiden med at se den netop offentliggjorte officielle trailer, samt nogle af de nyligt frigivede klip fra filmen her.

I 'Pirates of the Carribean: Dead men tell no tales' er der atter en gang spøgelser på spil, denne gang mere frygtindgydende end nogensinde før.

 

Kaptajn Armando Salazar på spøgelsesskibet Silent Mary er nemlig fast besluttet på at udrydde samtlige pirater på de syv verdenshave, men især Jack Sparrow, som han har et gammelt udestående med. Uoverensstemmelsen går helt tilbage til Jack Sparrows ungdom, og i den officielle trailer får man derfor et glimt af hvordan den unge version af sørøverkaptajnen tog sig ud. Se det i den officielle trailer over artiklen.

Som i de tidligere film indtager Johnny Depp rollen som sørøverkaptajnen Jack Sparrow, og Orlando Bloom spiller atter en gang William Turner, dog i en mere dyster udgave, da han nu er kaptajn på Den Flyvende Hollænder.

Til gengæld er Keira Knightleys karakter, Elizabeth Swann, ikke med i femte 'Pirates'-film. Hun bliver erstattet af en anden power-kvinde, astronomen Carina Smyth, der spilles af Kaya Scodelario.

'Pirates of the Carribean: Dead men tell no tales' har premiere i danske biografer 27. maj.

Du kan se flere klip fra filmen herunder:

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte