Ny Bagedyst-dommer blev snydt i kendt konkurrence

Han vandt de første to gange, han stillede op, men tredje gang gik det galt

  • Den nye Bagedyst-dommer var sur, men kan i dag grine af situationen. Foto: Mogens Flindt
Den nye Bagedyst-dommer var sur, men kan i dag grine af situationen. Foto: Mogens Flindt

47-årige Markus Grigo er klar til at overtage tøjlerne i tv-succesen ’Den store bagedyst’, hvor han fra den kommende sæson er ny dommer sammen med 39-årige Katrine Foged Thomsen.

Markus Grigo er uddannet bager og kok. Han har arbejdet som dessertkok og konditor i mange år, og så ved han om nogen, hvad det vil sige at stille op i konkurrencer. Det har han nemlig prøvet med stor succes.

- Jeg har været med til Årets Kage og det, der hedder Årets Ret. Det er en konkurrence, hvor man blandt restauranterne udvælger de bedste forretter, hovedretter og desserter, og så laver man den ret. Jeg har været med til Årets Ret tre gange, siger han og fortsætter.

- Jeg vandt de to første gange, og den tredje gang kommer en af dommerne hen til mig og siger, at jeg faktisk vandt, men at jeg alligevel blev stemt ud, fordi ellers ville der ikke være nogen, der stillede op til næste år. Det er ikke engang noget, jeg finder på. Derfor har jeg kun været med tre gange, for jeg må indrømme, at jeg var lidt sur, griner han og understreger, at det efterhånden er ’mange år siden’.

De to nye dommere: Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. Foto: Mogens Flindt De to nye dommere: Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo. Foto: Mogens Flindt  

Han har længe drømt om at blive dommer i 'Den store bagedyst', og hvor Katrine Foged Thomsen blev spurgt, om hun ville være med, sendte Markus Grigo en ansøgning afsted.

- Det har været en drøm at være med i programmet, lige siden det startede. Så for mig er det en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har set rigtig mange af de her programmer, og jeg glæder mig til at bedømme deltagerne, griner han og lover at sende masser af omsorg i sine deltageres retning.

Se også: De nye bagedyst-dommere klar med ændringer

Hvor de to dommere er nye, vil det atter engang være Timm Vladimir, der agerer vært.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte