Radio

Hør Monte Carlo-drengene udlevere hinanden

Esben Bjerre og Peter Falktoft laver landets bedste radio - det har de lytternes ord for. Det gør de blandt andet, fordi de kender hinanden så godt. Hør dem fortælle om hinandens bedste og værste - og pinlige sider her

  • Esben Bjerre (t.v.) har lært, at han skal kæmpe for sin plads, for ellers tromler Peter Falktoft henover ham, fordi han er 'sindssyg skarp og hurtig', siger Esben om sin medvært. Esben er omvendt det 'letteste menneske at være sammen med i hele verden. Han bliver aldrig rigtig sur og hidsig', siger Peter og slår fast, at han virkelig har prøvet. (Foto: Linda Johansen)
« Forrige
Esben Bjerre (t.v.) har lært, at han skal kæmpe for sin plads, for ellers tromler Peter Falktoft henover ham, fordi han er 'sindssyg skarp og hurtig', siger Esben om sin medvært. Esben er omvendt det 'letteste menneske at være sammen med i hele verden. Han bliver aldrig rigtig sur og hidsig', siger Peter og slår fast, at han virkelig har prøvet. (Foto: Linda Johansen)
1/3
Næste »
 

Esben Bjerre og Peter Falktoft er radioens svar på 'Klovn'-figurerne Casper og Frank. Det er de to værter for P3-programmet 'Monte Carlo' forbavsende enige om.

25-årige Esben og Peter på 27 har netop modtaget Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon som synligt bevis på, at lytterne mener, de er landets bedste radioværter anno 2012.

Læs også:

Ekstra_Bladets_Gyld_838450a.jpg Radio 22. sep. 2012 Se også: P3-værter bankende stolte over hæderspris

ekstrabladet.tv har sat de to prisvindende værter stævne i DR Byen for at lære dem bedre at kende.

Vi har bedt dem fortælle om hinandens bedste og værste sider. Og så jagter vi naturligvis også de pinlige historier, som må gemme sig, når man sammenligner sig selv med Casper og Frank.

Hør det hele i tv-klippet øverst i artiklen her.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk