Samanta efter X Factor-farvel: Det skal jeg lave nu

Den kønne sangerinde er færdig i underholdningsprogrammet

1/2
Næste »

Kvartfinalen blev sidste stop for Samanta Gomez, der fredag aften blev sendt ud af ’X Factor’ efter at have været i omsang mod drengegruppen VKation.

Ekstra Bladet fangede Samanta kort efter hendes exit, hvor det var en fattet sangerinde, der mødte pressen.

- Jeg er både rigtig ærgerlig, glad og lettet. Jeg er tilfreds med min egen performance, og jeg leverede det, jeg skulle. Så er det ude af mine hænder, det er jo seerne, der har stemt andre videre, sagde hun.

ubehandlet-webpix Film, tv & radio - 17. mar. 2017 Hun er iskold: Sofie Linde svarer tilbage på klovne-kritik

Den 28-årige tidligere børneskuespiller mente ikke, at der var noget, hun kunne have gjort anderledes.

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg vidste, hvad det var for et felt, jeg var oppe imod, og jeg havde regnet med, at der var stor sandsynlighed for, at jeg kunne stå i farezonen, fordi de andre er så vanvittigt dygtige, forklarede hun.

Samanta Gomez er færdig i 'X Factor' efter omsang mod VKation. Foto: Mogens Flindt Samanta Gomez er færdig i 'X Factor' efter omsang mod VKation. Foto: Mogens Flindt  

Se også: ’X Factor’: Her er semifinalisterne

I modsætning til de andre deltagere har hun passet sit arbejde som sosu-assistent sideløbende med programmet. Det ville hun dog ikke bruge som undskyldning og ser nu i stedet frem til at få set mere til de personer, der betyder mest for hende.

- Nu skal jeg hjem og have en kold øl, og så skal jeg tilbage til min hverdag. Tilbage og finde ud af, at jeg har et arbejde, en kæreste og nogle venner og noget familie, som jeg har tid til at se nu. Og så skal jeg lave noget musik på et tidspunkt, det er klart. Men jeg skal lige lande efter ’X Factor’, sagde hun.

Se hele interviewet med Samanta Gomez i videoen over artiklen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte