Se det her: Ny gyser leger med klamt tankeeksperiment

En stakkels college-studerende må opleve at blive slået ihjel igen og igen og igen. Traileren kan du se her

02:30

Forestil dig at en ækel seriemorder iført maske slår dig ihjel. Du mærker smerten, men i stedet for at dø, bliver du i stedet sendt tilbage til starten på dagen, så du kan opleve det hele én gang til.

Det er, hvad der sker for hovedpersonen i den kommende gyser ’Happy Death Day’.

Filmanmeldelser - 14. jun. 2017 - kl. 18:14 Sensation: en decideret skræmmende gyser

Og selv om idéen ikke just er banebrydende ny - hvem husker ikke Tom Cruise i 'Edge of Tomorrow' - så kan det nævnes, at 'Happy Death Day' er produceret af Blumhouse Productions, der blandt andet er kendt for ’The Purge’ og ’Paranormal Activity’, og der er derfor nærmest garanti for gys.

Den uheldige college-studerende, der oplever at blive myrdet igen og igen spilles af Jessica Rothe, som man kender fra 'La la land'. Foto: Screenshot
Den uheldige college-studerende, der oplever at blive myrdet igen og igen spilles af Jessica Rothe, som man kender fra 'La la land'. Foto: Screenshot
 

Traileren er netop udkommet, og kan ses over artiklen, og her fremgår det, at hovedpersonen på foruroligende vis må opleve at blive slået ihjel igen.. og igen… og igen… og igen.

Filmanmeldelser - 7. jun. 2017 - kl. 07:13 Tom Cruise i dødssyg genindspilning af gyserklassiker

Tilsyneladende stopper hendes mareridt ikke, før hun finder ud af, hvem det er, der ønsker hende død, og det kræver altså en horribel mængde smerte og frustration.

Filmen, der før havde arbejdstitlen 'Half To Death', har – naturligvis – premiere i USA fredag den 13. oktober. 'Happy Death Day' er sat til at få dansk biograf-premiere torsdag den 19. oktober.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen