Persondata politik

De skal feste, drikke og hore i realityshow

Kanal 5 har løftet sløret for deltagerne i 'Kongerne af Rømø'

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Det har længe været kendt, at 'Babe', 'Fissan' og 'Knaldperlen' vender tilbage efter sidste års udskejelser i 'Kongerne af Marielyst'.

Nu har Kanal 5 løftet sløret for de fem nye deltagere der skal feste, drikke og hore sig igennem realityshowet 'Kongerne af Rømø'.

Læs også: Se også: Fissan og Knaldperlen skal lave mad

Kanalen præsenterer de nye druk-konger således:

Fissan og Knaldperlen møder to nye drenge i huset på Rømø; Dolken og Miami. De repræsenterer hver deres ende af Danmark, men er lige gode til at feste.

Dolken er fra Hirtshals. Han er en forfængelig og ærlig fyr, der er fyldt med så meget kærlighed, at han er nødt til at dele ud af den - gerne bredt. Han har desuden en af Danmarks mest legendariske tatoveringer.

Miami er den sporty, velformulerede og flotte fyr fra København, der går meget op i sit udseende. Han er fræk i replikken og har selvtilliden i orden.

Læs også: Se også: TV: Kongerne er tilbage - med sex og kæmpe bryster

Der flytter også tre nye sexede damer ind i huset, som udfordrer Babes status som husets omsværmede festdronning: Foxy, Posh og Majse.

Foxy er en ægte vildkat, der ligner Pamela Anderson og minder om en koket tegneseriefigur. Hun er langbenet, storsmilende og oser af sex – men hun er også nærværende og meget imødekommende.

Posh er laber og dyrker det eksklusive look. Men det til trods er hun en partypige, der ynder at kalde sine bryster for 'sine to bedste veninder'.

Majse er husets nye energibundt. Hun er pigen med de friske bemærkninger, der godt kan lyde som en havnearbejder, og hun omtaler da også sig selv som 'en lystig ung lille madamme, med krudt i røven'.

'Kongerne af Rømø' sendes på Kanal 5 til efteråret.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik