Persondata politik

Gustav: Linses megastore bryster er irriterende

Bøssen er sur over, at Skandinaviens største bryster stjæler opmærksomhed i ny programserie

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Se Gustav og Linse i tv-klippet herover
---------------

Mandag den 20. august blænder TV3 op for deres nye store reality-satsning med 'Gustav og Linse på udebane'.

Læs også: Se også: Silikonebomben og bøssen stjal Amalies tv-tid

Programrækken handler om de to realitykendisser, der gennem foreløbig 14 programmer skal på store udfordringer i udkantsdanmark og rundt om i hele verden.

Hver gang skal de to enere et nyt sted hen, og de får først at vide i lufthavnen, hvor de og deres lyserøde kufferter har destination.

Hader makrel
I første program tager de to stjerner til Japan, hvor de blandt andet skal dyrke karate, spise tvivlsomme delikatesser og synge karaoke. Og der er lagt op til krampe i mellemgulvet hos seerne, for Gustav og Linse leverer varen.

Gustav taber blandt andet en dyst, hvorefter han skal spise fiskehjerte.

- Det smager af makrel. Jeg hader makrel. Det minder mig om dengang, jeg var 15 og slikkede en kvinde, klager superbøssen i programmet.

Linse, der hader fisk, er også langt fra de vanlige rammer på Bryggen.

- Jeg lever af pommes frites, så snart jeg er ude over Amager, siger den 46-årige brystbombe, inden de præsenteres for fiskemenuen.

Stor aldersforskel
De to deltagere går rigtig godt i spænd, selv om der er 24 års aldersforskel.

- Vi er blevet meget tætte. Hun har den sprødeste personlighed, kvidrer Gustav, der kun havde mødt Linse én gang før programserien men ingen betænkeligheder havde ved at sige ja.

- Jeg sagde ja med det samme. Hvor tit får man den oplevelse, at man kommer til at rejse over hele verden, og så med Linse, fortæller han til ekstrabladet.dk

Læs også: Se også: TV: Rasende reality-stjerne: Hvordan skal jeg nogensinde blive rig?

Irriterende bryster
I starten viste parret meget respekt over for hinanden, men det er også kommet til nogle sammenstød på deres rejser.

- Det mest irriterende er Linses megastore bryster. Hun får alle fyrenes opmærksomhed. Vi skal kæmpe om fyrene, men så må jeg bare vise min stramme ass, siger Gustav.

- Det sjoveste er, når det gør ondt på Gustav; hvis han falder eller er ved at blive kvalt, siger Linse uden ironi.

- Han skal altid skrige som en lille pige, fortæller stjernen fra 'Familien på Bryggen', der dog ikke kan lade være med at være beskyttende over for sin 22-årige rejsepartner. Da parret er i Ghana, er hun bange for, at han kommer galt af sted, hvis han viser sin homoseksualitet for meget i det afrikanske land.

- Jeg var virkelig bange. Og for første gang skiftede jeg fra hot pants, fortæller Gustav, der sammen med den storbarmede blondine tiltrækker sig mange blikke overalt, hvor de kommer frem.

- De glor helt vildt på os, fortæller Linse, der lige som Gustav flere gange har været ved at give op undervejs, men hver gang har besluttet sig for at fortsætte.

Læs også: Se også: Linse: De tror jeg er trans

Foreløbig er cirka halvdelen af de 14 programmer optaget. Foruden Japan har de to været hos Asbjørn Riis i Nordjylland og i Ghana, mens resten af destinationerne endnu holdes hemmelige.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik