Persondata politik

L.O.C. og Voice-vinderen ses ikke

Liam O'Connor og Kim Wagner ses kun, når de møder hinanden tilfældigt

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Når 'Voice - Danmarks største stemme' vender tilbage, kan man i et af de første afsnit opleve Liam O'Connor lokke en deltager med, at hun får hans nummer, hvis hun vælger ham som sin coach.

Men et dybere og personligt venskab skal man ikke regne med at få med rapperen, der privat danner par med Christiane Schaumburg-Müller.

Læs også: Se også: TV2 bandlyser Se og Hør totalt til både 'Voice' og 'Vild med dans'

Læs også: Se også: Ekstra Bladet deler med Se & Hør under ’Vild med dans’

Da Kim Wagner i foråret vandt 'Voice', sagde Liam f.eks. med det samme, at sangeren nu skulle stå på egne ben. Medmindre han selv direkte ønskede O'Connors hjælp i forbindelse med, at han skulle lave sin CD.

- Jeg har ikke rigtigt snakket med ham siden. Men jeg er da løbet på ham.

- Har du skiftet nummer?

- Nej, nej, nej. Haha. Jeg har samme nummer som altid. Nej, med hensyn til Kim så er det jo meget vildt, hvilken opfattelse folk har af, hvad der er en karriere. Kim havde jo allerede en karriere, da vi gik i gang.

Læs også: Se også: Lene Nystrøm: Nu er det min tur til at vinde

- Den er bare atypisk, fordi den foregik ikke på Radio Voice. Men han tog jo ud og spille hver lørdag, når vi var færdige med showet. Og jeg ved, at han også siden har været ude og spille meget. Jeg har da også hørt hans sang i radioen siden. Så jeg tror, han har fået det ud af det, han kunne få ud af det. Hvis han skulle løfte den et andet sted hen, så tror jeg, han skulle lave om på, hvem han er.

Læs også: Se også: Voice-vinder: - Jeg oplever da fordommene

Umiddelbart var Liam O'Connor og de andre coaches meget imponerede over de nye deltagere. Det var der dog også en god forklaring på.

- Der var nogle ting, der spillede lidt ind. For eksempel at folk havde udelukkende fået lov at lave eget sangvalg. Det gjorde det lidt svært i starten. Man så folk, hvor de følte sig allermest trygge. Og så er det lidt svært at se, om der er noget at arbejde med, og hvilke usikkerheder de egentlig har. Men det var overvældende så mange rigtigt gode ting, der bare sad der. Derfor virker det selvfølgelig som om, talentmassen er meget større. Men et fornuftigt kuld mennesker.

Læs også: Sådan får du det nye album fra L.O.C.

Ligesom sidst
- Du vandt sidste år. Hvordan vil du overgå det?

- Det kan man jo kun ved at vinde igen. Haha.

- Men så gentager man jo sig selv?

- Ja, og det skal man aldrig gøre. Men i virkeligheden er det jo begrænset, hvor meget vi har med deltagerne at gøre. Vi er jo dybest set bare nogle advokater. Og så er det i stor grad op til dem, hvor gode de er. Og hvad man kan få dem til. Så i virkeligheden skal jeg se det som, at jeg hjalp Kim med at vinde. Og nu kan jeg så få lov at hjælpe en anden med at vinde. Så på den måde er det ikke nogen gentagelse. Det er en anden person, slår L.O.C. fast.

Læs også: Se også: L.O.C. scorer kassen på TDC-fidus

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik