Persondata politik

Husk lige tandbørsten: Gamle jokes på nye flasker

ekstrabladet.dk's læsere brokker sig over, at en sketch i fredagens program af 'Husk lige tandbørsten' var en tro kopi af en sketch, der blev sendt for 17 år siden

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Da 'Husk lige tandbørsten' rullede over tv-skærmen fredag aften klokken 20, var det 17 år siden, at konceptet blev sendt sidst.

Dengang var det Casper Christensen, der var vært på programmet sammen med sin senere kone Anette Toftgaard som medhjælper i en flyhangar i Kastrup Lufthavn. I fredags var det komikeren Christian Fuhlendorff og hans sidekick Christina Bjørn, der styrede løjerne fra studie 5 i DR Byen.

Men hvor værtsparret var nyt, så var der noget andet, der forekom bekendt.

Flere af ekstrabladet.dk's læsere har gjort opmærksom på, at en af de gimmicks, som gæsterne i studiet kom ud for i fredags, var en præcis gengivelse af den sketch om gæsternes sexfrekvens, som Casper Christensen udsatte sit publikum for for snart to årtier siden.

Læs også: Se også: Kåret til Danmarks mest sexglade par i Husk lige tandbørsten

'23 minutter inde i programmet fra 1995 får deltagerne samme spørgsmål, som de fik i det nye program i fredags, og legen, der fremkommer ni minutter inde i klippet, fremgik også i fredags. Noget skuffende...', skriver Jakob fra Viborg og medsender et link til den gamle udsendelse.

Læs også: Se også: Tandbørsten er lige til brokkassen

Hos DR har man dog ikke modtaget nogen seer-klager over den gamle joke.

- Vi har taget nogle af de bedste lege fra dengang, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef hos DR.

- Virker det ikke som genbrug?

- Det er jo genbrug. Jeg beklager bare, hvis nogen synes, det er dårligt genbrug, men da vi købte formatet, så vi på, hvilke lege, der fungerede dengang, siger DR-chefen til ekstrabladet.dk

- Hvorfor genudsender I ikke bare de gamle programmer?

- Hvis du ser programmet fra dengang, kan du se, at tempoet er noget helt andet. Dengang kunne en leg tage 15 minutter, nu er tempoet skruet op, og vi har flere lege i programmet, siger Jan Lagermand Lundme, der forventer, at der kommer flere sammenfald af lege fra dengang og til de nye programmer.

Læs også: Se også: Vild med dans knækkede tandbørsten

Den gamle vært, Casper Christensen, der med sit produktionsselskab Douglas Entertainment, producerer de otte programmer, forklarer genbruget sådan:

- Der vil være nogle enkelte lege, der vil gå igen. Mange af vores seere nu var kun fire-fem år dengang, så derfor bruger vi dem igen. Og desuden så ville vi gerne åbne med en fællesleg, hvor de fleste lege kun er målrettet én person, siger Casper Christensen til ekstrabladet.dk

- Er der ikke en fare for, at man synes, det var bedre dengang, så?

- Jeg har lige set alle de gamle tandbørste-programmer igennem igen, og når man ser det i dag, så går det langsomt. Man er sgu ikke så imponeret over det, faktisk, griner komikeren, der mener, at det nye program skal finde sine egne ben at stå på.

- Hvad siger du så til, at nogle af vores læsere synes, du var bedre dengang end Christian Fuhlendorff i dag?

- Jeg er selvfølgelig glad for at høre, at folk synes, jeg var god, men jeg gjorde det på min måde, og det er bestemt ikke et nemt job at overtage, siger Casper Christensen, der var meget tilfreds med det nye værtspars debut i fredags.

Læs også: Se også: Den gamle tandbørstevært hilste på

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik