Persondata politik

Christiane om voldsdømt kæreste: Ingen kommentar

Christiane Schaumburg-Müller ville ikke tale om privatlivet og sin voldsdømte kæreste Liam O'Connor til 'Vild med dans'-finalen

« Forrige
Næste »

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

For de to finalepar var fredag aftens 'Vild med dans' kulminationen på et langt forløb, hvor dansetrin og dansetøj har fyldt alt i deres liv.

For værtinden, Christiane Schaumburg-Müller, var fredagen afslutningen på en helvedes uge, hvor hendes kæreste, rapperen L.O.C. med det borgerlige navn Liam O'Connor, fik 40 dages betinget dom for vold.

Læs også: Se også: L.O.C. dømt for vold

Det var dog ikke noget, man kunne mærke undervejs i showet, hvor den smukke værtinde med vanlig smil og overskud førte seerne til afgørelsen og til slut kårede Joakim Ingversen og Claudia Rex til vindere.

Læs også: Se også: Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

Efter showet lyste den 30-årige skuespiller og tv-vært fortsat studiet op, og selv ikke da hun fik spørgsmål om sin voldsdømte kæreste, gik det ud over hendes gode humør.

- Jeg er her ikke lige for at snakke om det. Nu snakker vi 'Vild med dans', og privatlivet det gemmer vi lige. Så ingen kommentarer!, lød det med et bestemt smil fra Christiane efter showet.

Læs også: Se også: L.O.C. fortsætter på TV2 trods voldsdom

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peter Roelsgaard Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik