Persondata politik

Løs forbindelse i Silas Holsts bukser

Taberen af årets 'Vild med dans'-finale mistede fokus i sin freestyle, da han pludselig blev forfulgt af flyvsk mikrofon

Seneste i flash!

Flash
Sidste nyt om de kendte og kongelige direkte i din indbakke. Vi sender hver dag først på eftermiddagen.

Mest læste i flash!

EKSTRA tæt på de kendte

 

Seerne til 'Vild med dans'-finalen kunne se en lille sort snor med noget i enden hænge ud af Silas Holsts bukser under danserens og Louise Mieritz' freestyle.

Læs også: Se også: Taber-Silas: Ikke for fem øre skuffet!

Der var tale om et teknisk uheld under parrets stepdans, og det var tæt på at koste koncentrationen for den ellers så rutinerede danser.

- Jeg skulle have stepsko på, og så havde jeg en mikrofon i bukserne. Så skete der det, at tapen røg af, fordi der var en lydmand, der ikke havde sat den ordentlig fast. Så lige pludselig så jeg bare to meter ledning flyve rundt om mit ben, forklarede danseren.

Læs også: Se også: Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

- Det tog lidt fokus lige, da jeg så det. Jeg tænkte, 'Åh, det er en meget dyr mikrofon, du kan ødelægge på hvert et trin'.

- Du tænkte simpelthen på mikrofonen frem for dansen?

- Ja, de er sindssygt dyre sådan nogle mikrofoner. Så jeg tænkte, at det kunne jeg godt lige danse mig udenom, sagde Silas og viste både overblik og overskud.

Læs også: Se også: Kæresten skulker fra job for at støtte Silas

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik