TV

Two and a Half-barnestjerne undskylder

Angus T. Jones, der spiller Jake Harper i 'Two And A Half Men', undskylder nu for sine udtalelser om, at komedien er noget møg

  • - Jeg undskylder, hvis mine bemærkninger bliver opfattet som ligegyldighed eller disrespekt over for mine kolleger og for min manglende taknemmelighed for den fantastiske mulighed, jeg har fået. Det var aldrig min hensigt, siger Angus T. Jones om sine udtalelser. (Foto: Peter Kramer/AP)
- Jeg undskylder, hvis mine bemærkninger bliver opfattet som ligegyldighed eller disrespekt over for mine kolleger og for min manglende taknemmelighed for den fantastiske mulighed, jeg har fået. Det var aldrig min hensigt, siger Angus T. Jones om sine udtalelser. (Foto: Peter Kramer/AP)

'Two And A Half Men'-stjernen, Angus T. Jones, der via en kristen forening for et par dage siden lagde et videoklip ud, hvor han advarede komedieseriens fans mod at se med, på grund af at det stred mod hans egne kristne værdier, udsendte i aftes en pressemeddelelse, hvor han undskyldte over for sine medspillere og holdet bag.

Læs også:

2011 CBS Upfront TV - 27. nov. 2012 Barnestjerne advarer mod egen tv-serie

- Jeg har været genstand for mange diskussioner, spekulationer og kommentarer igennem de seneste 24 timer. Jeg kan ikke rette alle misforståelser, men jeg vil slå fast, at jeg er taknemmelig for og har den højeste respekt for alle de fantastiske mennesker på 'Two and Half Men', med hvem jeg har arbejdet med de seneste 10 år og er blevet min udvidede familie.

Hjernevasket
Videoen blev optaget som reklame for en kristen kirke, og barneskuespillerens familie er bange for, at han er blevet hjernevasket.

- Hans mor er bekymret og i kontakt med showets producenter. De er bange for, at han vil give alle sine penge væk til kirken, fortæller en kilde til E! News.

Angus T. Jones, der har spillet Jake Harper i ni år, tjener angiveligt 350.000 dollar per episode.

Foreløbig har seriens bagmand, Chuck Lorre, ikke kommenteret hverken udtalelsen eller undskyldningen, men det menes, at den højt betalte skuespiller kan beholde sin rolle, på trods af sine udtalelser om, at serien er noget møg.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte