TV

TV: Nynazist støtter den mexicanske mafia

I andet afsnit af Farezonen på Kanal 5 er Jesper 'Jokeren' Dahl på besøg i et af USA's mest berygtede fængsler Bexar Country Center i San Antonio, Texas

  • Michael Legget er medlem af Aryan Brotherhood, men i fængslet støttter han Mexican Mafian i bandekrigen mod Tango Orejon. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
Michael Legget er medlem af Aryan Brotherhood, men i fængslet støttter han Mexican Mafian i bandekrigen mod Tango Orejon. (Foto: Screendump fra tv-indslag)
1/2
Næste »

Bandekrigen raser mellem Mexican Mafia og Tango Orejon i et af USA's mest brutale fængsler, Bexar Country Detention Center i San Antonio, Texas. Her sidder flere end 4500 fanger bag tremmer, det er flere end i samtlige danske fængsler og arresthuse.

Se også:

Skærmbillede 2012-11-15 kl. 15.55.15 TV - 15. nov. 2012 TV: Jokeren ser mexicansk gangster dø på gaden

Jesper 'Jokeren' Dahl er på besøg i fængslet i andet afsnit af rapperens programserie Farezonen på Kanal 5. I fængslet møder Jokeren bandemedlemmer fra begge sider og også tidligere medlemmer, der er jaget fra alle sider.

- Den hadske stemning i fængslet er utroligt deprimerende, konstaterer Jokeren efter et par dages besøg bag tremmerne.

Nynazistiske tatoveringer
Bandekrigen mellem Mexican Mafia og Tango Orejon er blodig og voldsom. Flere gange om dagen må specialstyrkerne rykke ud til slagsmål mellem de stridende parter, der flere gange årligt har held med at slå hinanden ihjel i fænglset.

Læs også:

Se også: Ny værtsrolle: Jokeren på jagt i narkomiljøet

Under besøget møder Jokeren et bandemedlem fra en minoritetsgruppe i fængslet. Et mangeårigt medlem fra Aryan Brotherhood, Michael Legget, vil vise sine tatoveringer og fortælle, hvorfor den nynazistiske gruppe støtter Mexican Mafia i fængslet, selv om racisternes erklærede mål er at sikre det hvide menneskes overlevelse.

Se Jokerens møde med nynazisten i tv-klippet over artiklen

Farezonen bliver sendt på Kanal 5 torsdag klokken 21.00

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
Hent flere
EKSTRA tæt på de kendte