TV

Camilla Framnes skal giftes igen

Kæresten friede på biblioteket, og tv-stjernen fra 'De unge mødre' sagde 'ja'

  • Camilla Framnes nåede kun at være gift med Christian Olsen i ganske få måneder. Parret har en søn sammen, men nu har den unge mor fundet lykken med sin nye kæreste, Kevin. (Foto: Pelican Pictures)
Camilla Framnes nåede kun at være gift med Christian Olsen i ganske få måneder. Parret har en søn sammen, men nu har den unge mor fundet lykken med sin nye kæreste, Kevin. (Foto: Pelican Pictures)

Det er mindre end et år siden, at Camilla Framnes var en tur på statsamtet for at blive skilt fra kæresten Christian, som hun nåede at være gift med i blot tre måneder.

Læs også:

C 1 Danske kendte 7. dec. 2011 Se også: Ung mor skal skilles efter 3 måneder

Men nu er nordjyden fra tv-dokusoapen 'De unge mødre' blevet forlovet igen. I aftes var hendes nye kæreste Kevin nemlig på knæ, og den unge mor sagde 'ja', da han bad om hendes hånd. Det skriver sønderborgnyt.dk, der var til stede under frieriet.

Det samme var en hel sal af tilhørere, som lyttede til det foredrag, som hun holdt for en fyldt biblioteksal i Sønderborg.

'Da foredraget var ved at være til ende, kom manden i hendes liv gående, mens han læste søde ord op fra små sedler hele vejen hen til sin kæreste. Allersidst gik Kevin på knæ og spurgte, om hun vil gifte sig med ham.', skriver sønderborgnyt.dk

Læs også:

DUM TV 30. nov. 2011 Se også: TV: Stiv ung mor danser brudevals

Læs også:

Se også: GALLERI: Ung mor viser hud

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Michael Bo Mortensen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk