TV

Camilla Framnes skal giftes igen

Kæresten friede på biblioteket, og tv-stjernen fra 'De unge mødre' sagde 'ja'

  • Camilla Framnes nåede kun at være gift med Christian Olsen i ganske få måneder. Parret har en søn sammen, men nu har den unge mor fundet lykken med sin nye kæreste, Kevin. (Foto: Pelican Pictures)
Camilla Framnes nåede kun at være gift med Christian Olsen i ganske få måneder. Parret har en søn sammen, men nu har den unge mor fundet lykken med sin nye kæreste, Kevin. (Foto: Pelican Pictures)
1 af 1

Seneste i flash!

Hent flere
 

Det er mindre end et år siden, at Camilla Framnes var en tur på statsamtet for at blive skilt fra kæresten Christian, som hun nåede at være gift med i blot tre måneder.

Læs også:

C 1Danske kendte7. dec 2011Se også: Ung mor skal skilles efter 3 måneder

Men nu er nordjyden fra tv-dokusoapen 'De unge mødre' blevet forlovet igen. I aftes var hendes nye kæreste Kevin nemlig på knæ, og den unge mor sagde 'ja', da han bad om hendes hånd. Det skriver sønderborgnyt.dk, der var til stede under frieriet.

Det samme var en hel sal af tilhørere, som lyttede til det foredrag, som hun holdt for en fyldt biblioteksal i Sønderborg.

'Da foredraget var ved at være til ende, kom manden i hendes liv gående, mens han læste søde ord op fra små sedler hele vejen hen til sin kæreste. Allersidst gik Kevin på knæ og spurgte, om hun vil gifte sig med ham.', skriver sønderborgnyt.dk

Læs også:

DUMTV30. nov 2011Se også: TV: Stiv ung mor danser brudevals

Læs også:

Se også: GALLERI: Ung mor viser hud

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik