TV

Rosendahl vil prøve noget nyt: Bliver hos kæresten

De både bor og arbejder sammen. Og Pernille Rosendahl håber at gå mod strømmen og blive sammen med sin kæreste

  • Der er ikke noget nyt i at gå fra hinanden - det nye er at blive sammen, mener Pernille Rosendahl. (Foto: Thomas Sjørup)
Der er ikke noget nyt i at gå fra hinanden - det nye er at blive sammen, mener Pernille Rosendahl. (Foto: Thomas Sjørup)
1/2
Næste »

Det handler om at gå på kompromis. At lade hinanden komme til og bestemme.

Når Felix i aften på TV 2 besøger Pernille Rosendahl, falder snakken flere gange på, hvordan den 40-årige sangerinde og hendes kæreste og makker i bandet The Storm får det til at fungere, når de ofte er sammen døgnets 24 timer.

Læs også:

Se også: Nu spiller Pernille i storcentre

Pernille Rosendahl har blandt andet vundet kampen om madbudgettet, fortæller hun. Her vil den spinkle sangerinden ikke gå på kompromis og har vedtaget, at man ikke må kigge på prisen, når der handles fødevarer. Til gengæld må Johan Wohlert bestemme, hvor skabet skal stå hjemme i privaten. Bogstaveligt talt.

Læs også:

Se også: Pernille Rosendahl køber dyrt rækkehus

- Vi da snakket om, at man kan blive ved med at hoppe fra blomst til blomst resten af sine dage....men jeg bliver sgu så træt, siger Pernille Rosendahl, der har en søn på seks år sammen med sin kæreste.

Læs også:

Se også: Pernille Rosendahls kæreste tvunget på knæ

- Men vi talte også om på et tidspunkt, at det ikke ville være nyt at hoppe videre. Det ville være nyt at blive, siger hun og fastslår, at det er målet for parret.

Det er i aften klokken 20, at Felix flytter ind hos Pernille Rosendahl.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte