TV

Christiane om voldsdømt kæreste: Ingen kommentar

Christiane Schaumburg-Müller ville ikke tale om privatlivet og sin voldsdømte kæreste Liam O'Connor til 'Vild med dans'-finalen

  • Christianes optakt til 'Vild med dans'-finalen har måske ikke været helt som ønsket med kærestens voldsdom midt på ugen. Men den smukke vært var professionel hele vejen igennem fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Christianes optakt til 'Vild med dans'-finalen har måske ikke været helt som ønsket med kærestens voldsdom midt på ugen. Men den smukke vært var professionel hele vejen igennem fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
1/3
Næste »

For de to finalepar var fredag aftens 'Vild med dans' kulminationen på et langt forløb, hvor dansetrin og dansetøj har fyldt alt i deres liv.

For værtinden, Christiane Schaumburg-Müller, var fredagen afslutningen på en helvedes uge, hvor hendes kæreste, rapperen L.O.C. med det borgerlige navn Liam O'Connor, fik 40 dages betinget dom for vold.

Læs også:

Se også: L.O.C. dømt for vold

Det var dog ikke noget, man kunne mærke undervejs i showet, hvor den smukke værtinde med vanlig smil og overskud førte seerne til afgørelsen og til slut kårede Joakim Ingversen og Claudia Rex til vindere.

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 9. nov. 2012 Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

Efter showet lyste den 30-årige skuespiller og tv-vært fortsat studiet op, og selv ikke da hun fik spørgsmål om sin voldsdømte kæreste, gik det ud over hendes gode humør.

- Jeg er her ikke lige for at snakke om det. Nu snakker vi 'Vild med dans', og privatlivet det gemmer vi lige. Så ingen kommentarer!, lød det med et bestemt smil fra Christiane efter showet.

Læs også:

Som katolik bliver du jo født til at skylde en tyver Danske kendte - 7. nov. 2012 L.O.C. fortsætter på TV2 trods voldsdom

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte