TV

Claudia og Joakim i junk-himlen

Joakim Ingversen og Claudia Rex var ovenud lykkelige - både over deres 'Vild med dans'-triumf og over at komme på besøg hos Ekstra Bladet og få junkfood dagen derpå

  • Efter at have sovet nogle få timer på dansefrisuren var det skønt for Claudia Rex, at hun og Joakim Ingversen fik burgere. Foto: Rumle Skafte
« Forrige
Efter at have sovet nogle få timer på dansefrisuren var det skønt for Claudia Rex, at hun og Joakim Ingversen fik burgere. Foto: Rumle Skafte
1/2
Næste »
 

Når man ser Joakim Ingversen og Claudia Rex i en quickstep, tænker man ikke ligefrem, at de er typerne, der kan tage fra, når det gælder burgere og pommes frites. Men det kan de!

Årets 'Vild med dans'-vindere var lørdag middag på besøg hos Ekstra Bladet for at fortælle om deres triumf og nattefesten.

Læs også:

Se også: De glade danse-tabere festede

Og der blev festet - om ikke til den lyse morgen så i hvert fald til fire-tiden. Men den salte junkfood stillede i højere grad parrets sult lørdag middag, end det hjalp på tømmermændene, for dem var der ikke rigtig så mange af.

- Vi havde lovet, at vi ville være friske, så det er vi, sagde 25-årige Joakim Ingversen med et stort smil, før han satte tænderne i sin burger.

Dansede hele natten
- Jeg drak ikke så meget, for jeg havde mere lyst til at nyde det end bare være helt i hegnet. Jeg ville gerne være til stede og have en fest - og det havde vi!

Læs også:

Ubehandlet webpix TV 9. nov. 2012 Se også: Trætte vindere: Nu skal vi drikke øl!

- Det var en vildt fed fest, for alle, der har været med i programmet, var der. Og vores familier blev der også. Så vi blev fejret, og folk var så søde, fortalte han om festen.

- Danser man egentlig til en 'Vild med dans'-fest?

- Man danser rigtig meget til en 'Vild med dans'-efterfest. Men ikke standard og latin. Det er ren festdans, sagde Claudia.

- Til sidst var der ikke nogen, der sad ned. Der dansede vi alle.

Læs også:

Se også: Taber-Silas: Ikke for fem ører skuffet!

- Men hånden på hjertet har I tømmermænd?

- Jeg ved ikke, om jeg har tømmermænd. Jeg tror i virkeligheden bare, at jeg er træt, sagde Joakim, mens Claudia ikke var i tvivl:

- Jeg er simpelthen bare træt og har så ømme ben.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik