TV

Hotte Claudia til Joakim: - Er du varm?

Et halvt minut før Claudia Rex og Joakim Ingervsen skulle på gulvet, ringede hun til ham for at tjekke hans temperatur

  • Joakim Ingversen kan om nogen bruge sin hofter - derfor måtte hans partner lige tjekke op på, om de nu også var ordentligt varme. (Foto: Mogens Flindt)
Joakim Ingversen kan om nogen bruge sin hofter - derfor måtte hans partner lige tjekke op på, om de nu også var ordentligt varme. (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 2. nov. 2012 TV: Ærgerlige Louise og pisse ærgerlige Mads

Tillid er godt - kontrol dobbelt så godt. Sådan er det i hvert fald i Claudia Rex’ verden, når der er en finale i ’Vild med dans’ på spil.

Da semifinalen fredag aften skulle afgøres, skulle den 25-årige danser og hendes jævnaldrende partner på gulvet fra hver sin ende af studiet på Amager. Og selvom Rex havde varmet sin spinkle krop godt og grundigt op sammen med Joakim Ingversen, så stolede hun ikke helt på, at han nu var helt klar til den afgørende svingom.

Læs også:

Se også: Bingo Banko med Joakim: 25 er et fedt tal

- Det var så syret. Claudia lånte en af produktionsfolkenes mobiltelefoner nede fra sin ende af studiet og ringede til en fra produktionen i min ende. Så pludselig - 30 sekunder før vi skulle på gulvet - fik jeg at vide, at der var telefon til mig. ’Er du varm?’, siger hun bare, fortæller Joakim Ingversen, mens han griner højlydt.

- Jamen jeg kunne jo ikke coache dig, når du var så langt væk, siger Claudia Rex næsten undskyldende.

Klar til finalen
Noget tyder på, at Claudia Rex’ stramme tøjler og varmekontrol virker helt efter hensigten, for parret sikrede sig som bekendt en af de to eftertragtede finalepladser.

Præcis som sidste år skal Claudia Rex møde Silas Holst i finalen, hvor de skal afgøre ’Vild med dans’-mesterskabet anno 2012.

- Silas er berømt og berygtet for sin seje freestyle, som er en af finalens tre danse. Giver det et ekstra pres på jer?

- Nej, det tænker jeg ikke så meget over. Jeg vil bare gerne have, at vi gør det så godt som muligt, så kan vi ikke gøre mere, siger en vanligt ydmyg Claudia Rex.

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 3. nov. 2012 TV: Louise i finalen på piller

- Er det så din tur til at vinde i år?

- Jeg vil i hvert fald gøre alt for det, siger Claudia Rex.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte