TV

'Voice'-dommerne: Jeg har vinderen

Alle dommerne i 'Voice - Danmarks Største Stemme' - er sikre på, at de står med sejrherren til sidst

  • Sharin Foo, Lene Nystrøm og Xander er klar til live-showene. Det er L.O.C. også, men han var forhindret i at være tilstede ved pressemødet i dag. (Foto: Jesper Mortensen)
Sharin Foo, Lene Nystrøm og Xander er klar til live-showene. Det er L.O.C. også, men han var forhindret i at være tilstede ved pressemødet i dag. (Foto: Jesper Mortensen)
1/2
Næste »

Efter fire indledende runder og to såkaldte 'battles', er TV2 nu klar med de fire finalerunder i 'Voice - Danmarks Største Stemme' med første live-program næste lørdag den 3. november.

Hver af de fire dommere - Lene Nystrøm, Sharin Foo, Xander og L.O.C. - har fire deltagere tilbage, som skal kæmpe om den pladekontrakt med Universal Records, der er præmien til den endelige vinder. Vedkommende findes den 24. november.

Mig - hvem ellers?
Og at dømme efter dommer-udsagnene bliver der kamp til stregen om at finde vinderen. For dommerne er hver især overbeviste om, at de har vinderen i sit team. Dog skal det siges, at L.O.C., der havde vinderen sidste år, var forhindret af prøver til sin kommende turne, i at give sit besyv med, da TV2 i dag præsenterede feltet til finalerne.

- Jeg har vinderen. Hvem skulle ellers have det, jokede Sharin Foo, hvis team består af Christoffer Stjerne, 29 år, Dianna Lindhardt, 25, Mette Berg Olsen, 18, og Nanna Larsen, 40 år.

Favoritten har jeg
- Jeg har et rigtigt godt hold og har i hvert fald en god chance, siger Xander, der for alvor har markeret sig i årets udgave. Han repræsenteres af Andreas Odbjerg, 24 år, Josias Soleil Juliussen, 27, Kamilla Bjerregård Schjøtler, 18, og Susan Dervishi, 22.

- Jeg har favoritten, forsikrer Lene Nystrøm, hvis Team Lene består a Christian Krogh, 30 år, Jean Paul, 34, Louise Schouw Venø, 29, og Søs Hals, 24 år.

L.O.C. betragtninger må vente til en anden god gang, men hans hold består af Anders Gøttsch, 34 år, Emilie Päevatalu, 24, Jonhannes Hübertz, 36, og Tanja Fossdal, 32 år.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte