TV

TV: Stangstiv Amalie: - Jeg elsker når folk glor

Hvis nogen skulle være i tvivl så ELSKER Amalie opmærksomhed

  • Man skal som bekendt høre sandheden fra børn og fulde folk. Så når stangstive Amalie sige, at hun elsker opmærksomhed, må den noget overraskende udmelding jo passe. (Screendump)
« Forrige
Man skal som bekendt høre sandheden fra børn og fulde folk. Så når stangstive Amalie sige, at hun elsker opmærksomhed, må den noget overraskende udmelding jo passe. (Screendump)
1 af 2
Næste »

Seneste i flash!

Hent flere
 

Hun havde lovet at lade være! Amalie ville ikke røre en dråbe alkohol, mens Peter var tørlagt på grund af den fodlænke, som han blev dømt til at bære i 40 dage.

Læs også:

Peter Birch fodlænkeDanske kendte15. jun 2012Se også: Jaloux Peter lænket, mens Amalie fester

Men 21-årige Amalie er ikke en pige, der har let ved at modstå fristelser - og trods fromme løfter ryger hun da også i med begge stilet-bestatte ben, da den første flaske vin viser sig.

Det er ikke kun alkohol, den danske realityprinsesse har svært ved at sige nej til. Og slet ikke når hun har et par promiller i blodet.

Vild pige
- Amalie er en vild pige, når hun bliver fuld. Jeg tror ikke, at hun vil bolle udenom, men hun bliver meget kærlig og glemmer mig, siger en smånervøs Peter i det afsnit af 'Amalies Verden', der sendes på TV3 i morgen.

Læs også:

Amalie Szigethy fejrer 21 års fødselsdag med reality-vennerneDanske kendte11. okt 2012Se også: Stiv Amalie: Skal vi lave en baby?

Amalie gør da også alt for at tiltrække sig opmærksomhed fra både unge fyre og andre piger, når hun er stiv.

Læs også:

Amalie optræder i City 2TV15. okt 2012Se også: Bundløs Amalie: Der kan jo ske en ups'er

- Jeg kan godt lide, når folk glor på mig. Jeg elsker, når de kigger på mig, snøvler hun mens hun lidt klodset danser rundt med en stor rød mexicanerhat.

- Jeg skal bare slå mig ud, vrøvler hun.

Se Amalie slå sig løs i klippet herover.

Seneste Nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik