TV

Derfor savlede Hübbe over Jeanette

Nikolaj Hübbe var i den grad begejstret for Jeanette Ottesens præstation i fredagens 'Vild med dans'. Svømmeren selv var glædeligt overrasket og samtidig skuffet over hans karakterer

  • Nikolaj Hübbe kaldte Jeanette Ottesen en dronning efter showet. Han var slet ikke til at stoppe. (Foto: Mogens Flindt)
Nikolaj Hübbe kaldte Jeanette Ottesen en dronning efter showet. Han var slet ikke til at stoppe. (Foto: Mogens Flindt)
1/2
Næste »

Der var mange, der på forhånd havde sendt svømmeren Jeanette Ottesen ud på åbent og dybt vand forud for fredagens 'Vild med dans'.

Ottesen og hendes partner Marc Christensen var ikke givet mange chancer for at overleve endnu en uge i programmet, efter de i sidste uge stod i farezonen. Og parret var da også selv forberedt på det værste.

Læs også:

Se også: Jeanette Ottesen grædefærdig før omdans

- Vi havde stået og kradset sko og havde kommet olie på skoene, fordi vi var klar til at danse omdans, sagde Marc.

- Vi var klar på at danse vores sidste dans, supplerede Jeanette.

En dronning
Men seerne - og i særdeleshed én dommer - ville det anderledes.

Nikolaj Hübbe var tæt på at falde over ordene, da han skulle rose svømmeren for, at hun virkelig sprang ud som performer.

- Hun var på toppen, hun var en dronning. Man tænkte, ok hun har noget på hjerte. Det er jo skønt, når dansen gør det ved folk.

Læs også:

Se også: 'Holddansen gør Vild med dans brutal'

- Der er både sangere og skuespillere med i programmet, som har gået på skole for at lære at performe. Jeanette arbejder normalt under vandet, hvor der sgu ikke er meget publikum. I dag kom hendes indre performer ud, og det og hendes skønne udstråling kunne jeg bare ikke stå for, uddybede Hübbe efter showet.

Gad vide, om han mener det
Han gav parret seks point for deres quickstep. I alt fik de 22 point. Det var kun lige nok til en næstsidste plads.

Og selvom Jeanette Ottesen var glad for de fine ord, så var glasset mere halvtomt end halvfyldt med klorvand for svømmeren.

- Jeg har åbenbart gjort et godt indtryk. Er du gal mand! Man kunne så ikke se det i hans karakterer.

Læs også:

No name TV - 13. okt. 2012 TV: Se det vilde stunt, Michael ikke turde lave på tv

- Men jeg er da glad, og jeg har lyst til at finde ham for at spørge, om han mener det. Men det går jeg da ud fra, at han gør, når han siger det, smilede Jeanette efter showet.

- Jeg tror, det er gået op for nogle af dommerne, hvordan Jeanette udvikler sig. Det synes jeg ikke, dommerne har fremhævet nok. Men det var dejligt, at Nikolaj bemærkede i dag, sagde Marc Christensen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte