TV

Claudia sparkede Joakim til blods

Joakim Ingversen er ikke helt fortrolig med de høje danse-hæle endnu, så han skvattede under 'Vild med dans'-træningen og kom i nærkontakt med Claudias fod

  • Det kunne godt se ud som om, Joakim Ingversen har været på druk i weekenden. Men han har bare trænet dans. (Privatfoto)
Det kunne godt se ud som om, Joakim Ingversen har været på druk i weekenden. Men han har bare trænet dans. (Privatfoto)
1/2
Næste »

'Vild med dans' har i flere omgange vist sig at være en farlig affære i år.

Mange af danserne har humpet rundt med skader og skavanker, og forud for sidste uges show måtte Camilla Bendix og Michael Olesen lave om på deres koreografi, fordi dansen blev lidt for voldsom.

Læs også:

No name TV - 13. okt. 2012 TV: Se det vilde stunt, Michael ikke turde lave på tv

På fredag gælder det jive for nogle af parrene, og den livlige dans har allerede fra begyndelsen vist sig at kunne give knubs.

Claudia dansede videre
Joakim Ingversen møder således op til træning senere på dagen i dag med et ømt og blåt øje og en rift på kinden, efter han søndag var i nærkontakt med Claudia Rex' dansesko.

- Det var altså 100 procent min egen skyld. Jeg faldt, mens vi øvede de der jive-spark. Jeg er klodset, og så er jeg ikke helt dus med de der høje hæle endnu, forklarer tv-værten om uheldet.

Læs også:

Se også: Hvem havde valgt Joakims stramme leopard-trøje?

- Jeg røg i gulvet, og det opdagede Claudia ikke, fordi hun var så fokuseret, så hun fortsatte med at danse og sparke og ramte altså mig. Det var så synd for hende, for hun var så ked af det, men det var kun min egen og min klodsetheds skyld.

Kunne grine sammen
- Hun ramte ok hårdt, for vi fyrede den jo af, som vi plejer til træning. Og det gjorde da også ondt, ligesom det begyndte at bløde, men det holdt hurtigt op igen. Da jeg var kommet på benene igen, grinede vi rigtig meget af det, siger Joakim, som på trods af uheldet allerede synes rigtig godt om jive.

Læs også:

Se også: TV-danser: Jeg drukner i sex-tilbud

- Det er lidt ligesom med quickstep. Det er mega svært i starten, men allerede nu kan jeg også mærke, at jeg synes, det er super sjovt.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte