TV

TV: Se det vilde stunt, Michael ikke turde lave på tv

Michael Olesen fik så mange knubs, da han øvede afslutningen på fredagens dans, at han i sidste øjeblik ændrede i koreografien. Se ham udføre det vilde, droppede stunt her

  • Camilla Bendix og Michael Olesens quickstep sluttede ikke helt så vildt som oprindelig planlagt. (Foto: Mogens Flindt)
Camilla Bendix og Michael Olesens quickstep sluttede ikke helt så vildt som oprindelig planlagt. (Foto: Mogens Flindt)
1/3
Næste »

10 minutter i lukketid torsdag - bogstaveligt talt - indså Michael Olesen, at han måske lige var gået over stregen i forhold til sine egne evner som danser - eller skulle man kalde det stuntman.

Slog hoften lidt for hårdt
Han havde sammen med dansepartner Camilla Bendix indøvet en slutning på parrets quickstep, der var så vild, at de havde en stuntman med til træning.

- Det gik meget godt på en måtte, men da vi så skulle over på betongulv, gik det ikke liiige så godt. Vi endte med at måtte tage det ud, fordi jeg slog min hofte lidt hårdt, forklarer danseren.

Læs også:

Se også: Dropper vildt dansestunt efter uheld

- Må jeg godt lige sige, hvornår du besluttede det..? I går! (torsdag, red). Vi slutter klokken seks om torsdagen. Klokken 10 minutter i seks sagde Michael: 'Jeg tror simpelthen bare, at vi beslutter os for, at jeg gør det ikke', fortæller Camilla Bendix.

Bar rundt på Michael
I stedet lavede parret en anden afslutning i selve 'Vild med dans'-showet, hvor Camilla bar rundt på Michael - i høje hæle, som skuespilleren pointerede.

De var begge godt tilfredse med den alternative og underholdende afslutning, hvilket både dommere og seere tilsyneladende også var. I hvert fald gik parret videre.

Det var i stedet sangeren Rasmus Nøhr, der tjekkede ud af årets 'Vild med dans' efter seernes dom.

Læs også:

Ubehandlet webpix TV - 12. okt. 2012 TV: Nøhr efter exit: Nu skal min dejlige kæreste have opmærksomhed

Men læserne skal da ikke snydes for det vilde stunt, som blev droppet, så ekstrabladet.tv lokkede Michael til at lave det i en light-version.

Se det i tv-klippet øverst i artiklen her

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere

Følg Ekstra Bladet - flash!

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet - flash!
Seneste i flash!
Mest læste i flash!
EKSTRA tæt på de kendte